Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfoteca. Elena Udrea, testată pozitiv COVID-19. Cum se simte fosta politiciană

Bârfoteca. Elena Udrea, testată pozitiv COVID-19. Cum se simte fosta politiciană
Elena Udrea se pare că a început noul an cu vești proaste, una dintre acestea fiind rezultatul pozitiv la COVID-19. Surse apropiate de fosta politiciană au declarat cum se simte.

Se pare că Elena Udrea a fost infectată cu coronavirus. Prietenii ei au mărturisit, în exclusivitate pentru WOWBIZ.ro, că se află într-o stare bună.

Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate sau a celorlalți membri ai familiei.

Elena Udrea nu a vorbit deloc despre această infectare și nici nu a scris nimic pe Facebook, așa că o consemnăm ca o bârfă despre sănătatea celebrei blonde.

Elena Udrea, iubita lui Traian Băsescu

Una dintre bârfele care au circulat de-a lungul timpului, a primit răspuns, de curând, într-o emisiune tv.

Elena Udrea a fost pusă în fața unei întrebări extrem de contorversate, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Fosta politiciană a dezvăluit că cea mai importantă persoană din viața ei, după familie, este Traian Băsescu. Elena Udrea a mărturisit că îi datorează întreaga sa carieră. În presă s-a vehiculat că cei doi ar fi avut mai mult decât o relație strict profesională, însă blondina a decis să pună capăt odată pentru totdeauna acestor zvonuri.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu și, după aceea concluzia a fost că a fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru că tot ce am realizat eu în cariera mea politică, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Basescu , să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a răspuns Elena Udrea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Elena Udrea și-a petrecut sărbătorile la munte alături de fetița ei Eva, dar și de iubitul și tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov. De Crăciun, fericita familie nu a fost singură, ci s-a alăturat sărbătorii și mama fostului ministru al mediului, care s-a pozat fericită alături de fiica sa și de nepoata Eva, acum în vârstă de doi ani: “Ce cadou minunat, de ziua mea! A început o ninsoare de poveste…Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris fostul politician pe Facebook.

Tratament revoluționar pentru cazurile grave de COVID-19. Care e sursa de celule stem

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre