Simona Ionescu / Redactor Șef

Bătaie la concertul lui Carla’s Dreams de la Chicago. Care a fost mărul discordiei

Bătaie la concertul lui Carla’s Dreams de la Chicago. Care a fost mărul discordiei
Mai multe persoane s-au luat la bătaie la concertul lui Carla's Dreams de la Chicago. Se pare că aceștia au fost nemulțumiți de faptul că băieții au întârziat.

Concertul lui Carla’s Dreams de la Chicago s-a lăsat cu bătaie și scandal. Conflictul ar fi început după ce trupa ar fi întârziat.

Se pare că cei care au început bătaia la concertul lui Carla’s Dreams de la Chicago de pe 2 decembrie, ar fi fost niște moldoveni, supărați că artiștii nu au venit la ora promisă. Pe de altă parte, organizatorii spun că publicul ar fi fost nemulțumit și de faptul că sunetul nu a fost cel așteptat și că ar fi fost niște probleme tehnice.

A fost o „confuzie ce ține de ora la care a început evenimentul”

Organizatorii au făcut o postare în care au declarat că le „este ruține Un artist trebuie primit cu respect, pentru ei este un efort foarte mare ca sa vină aici”. De asemenea, aceștia susțin că a fost o „confuzie ce ține de ora la care a început evenimentul”. Aceștia recunosc că a fost o mică întârziere dar, sub nici o formă, nu a fost vina trupei Carla’s Dreams.

„Salutare, dorim să venim cu un mesaj după concertul Carla’s Dreams în Chicago! În primul rând, dorim să mulțumim tuturor pentru prezență, susținere, cuvintele frumoase dar și de critică! A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 Pm noi am postat că deschidem ușile, am anunțat că vom avea artist local , saxobeat show și DJ în deschidere, înainte să înceapă Carla’s!

Nu era nici cum posibil sa înceapă la 7 – pe Website în descrierea evenimentului este scris că concertul Carla’s începe la 9.30 de aia dorim să ne cerem scuze ca s-a interpretat ca și cum ei vor începe la 7!

Scandal și bătaie la concertul lui Carla s Dreams. Sursă foto: unimedia.info

Ne pare rău că nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o întârziere de peste jumate de oră deoarece au fost niște probleme tehnice ce nu ține de trupă, sau de organizatori. Carla’s Dreams nu au nicio vină, ei au fost mai mult decât foarte profesioniști și punctuali”, se arată în mesaj.

„Da, nu a fost perfect – dar astfel de concert live cu atât de multă lume nu s-a mai organizat pentru comunitatea noastră”

Pe de altă parte, organizatorii spun că a fost un concert deosebit de care sunt foarte mândri, iar atât de multă lume nu a mai fost niciodată. „Ne cerem scuze pentru atitudinea securității de la sală au fost foarte obraznici și pe viitor vom fi mult mai precauți. Dar hai să nu negăm că a fost un concert tare frumos, cu multe emoții, toți ne-am distrat și cântat cu trupa împreună.

Pentru noi ca organizatori a fost un proiect deosebit, noi suntem foarte mândri de ce a ieșit! Da, nu a fost perfect – dar astfel de concert live cu atât de multă lume nu s-a mai organizat pentru comunitatea noastră.

„Concertele live nu sunt ușoare”

Pentru noi tot a fost ceva nou. Vrem să atenționăm ca ne pare rău ca există oameni care nu știu să respecte un artist și s-au comportat foarte urât! Ne este rușine. Un artist trebuie primit cu respect, pentru ei este un efort foarte mare ca sa vină aici. Noi ca organizatori am depus foarte multă muncă, nopți nedormite, stres, ca sa putem să va bucurăm cu un eveniment frumos. Concertele live, nu sunt ușoare, în orice moment situația se poate schimba”, au menționat organizatorii concertului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre