Simona Ionescu / Redactor Șef

Bebelușul miliardarului Bernie Ecclestone are o soră de 65 de ani

Bebelușul miliardarului Bernie Ecclestone are o soră de 65 de ani
Miliardarul britanic Bernie Ecclestone este din nou tătic. Are, în sfârșit, un băiat. Fostul șef al Formulei 1 are aproape 90 de ani și trei fete. Cea mare, Deborah, are 65 de ani.

Miliardarul britanic Bernie Ecclestone (89 de ani) și soția sa, Fabiana (43 de ani) au devenit părinți. Băieţulul, care va primi numele Ace, s-a născut în Elveţia, pe 1 iulie.

“Totul a fost foarte uşor. În 25 de minute a venit pe lume”, a declarat Fabiana Flosi pentru Blick. Bernie şi Fabiana Flosi îşi doresc doar ca bebeluşul să fie sănătos: „Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1, a afirmat Fabiana Flosi.

Bernie Ecclestone s-a declarat mândru: “Avem un fiu numit Ace. Sunt atât de mândru! Sper că va învăţa repede să joace table, a declarat Ecclestone despre bebeluş.

Ecclestone este căsătorit cu Fabiana Flosi, în vârstă de 44 de ani, din 2012. Brazilianca s-a întâlnit cu magnatul în 2009, la Marele Premiu al Braziliei, unde viitoarea soție a miliardarului era prezentă în calitatea de vicepreședinte de marketing.

Bernie Ecclestone are patru copii

Bernie Ecclestone are o avere estimată la circa 3 miliarde de dolari.

Până acum, Bernie Ecclestone a fost tată de fete, dar iată că a venit momentul să se mândrească şi cu un băiat! Fostul director executiv Formula 1 mai are trei fete, din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua soţie, Savica Radici, el are două fete, Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are şi cinci nepoţi.

Tamara Ecclestone (36 de ani), una dintre fiicele lui Bernie Ecclestone, a reacţionat imediat după ce frăţiorul ei s-a născut.

„N-am putea fi mai fericiţi de atât. E un moment atât de special. Este minunat să ai un frăţior, noi mereu am fost o familie de fete”, a declarat Tamara Ecclestone, pentru Daily Mail. Ecclestone are cinci nepoţi.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre