Simona Ionescu / Redactor Șef

Beckham Jr. s-a despărțit de iubită. Cu cine a petrecut de Valentine’s

Beckham Jr. s-a despărțit de iubită. Cu cine a petrecut de Valentine’s
Fiul lui David Beckham a început anul cu vești proaste. Se pare că s-a produs ruptura în cuplu. Astfel, Beckham Jr. S-a despărțit de iubită și a petrecut ziua de Valentine’s într-o companie surprinzătoare.

Povestea de iubire dintre Romeo, cel de-al doilea fiu al cuplului Beckham, și Mia Regan a început în 2019, pe când tânărul Romeo avea 17 ani. Totul a devenit public la vremea respectivă când iubita sa i-a făcut o urare romantică de ziua lui, pe rețelele sociale. Tânăra este model, așa că relația a evoluat repede, iar cei doi îndrăgostiți au apărut împreuna inclusiv în campania unui brand celebru internațional. Acum însă, cinci ani mai târziu, se pare că sunt probleme în paradis, iar Beckham Jr. s-a despărțit de iubită. 

Cu toate că au obișnuit pe toată lumea cu manifestarea iubirii pe rețelele sociale, ziua de Valentine’s de anul acesta a venit ca o surpriză, căci Romeo Beckham nu a transmis niciun mesaj iubitei, așa cum obișnuia. Astfel, fanii au intrat la bănuieli, iar o sursă a dezvăluit pentru publicația Mirror că cei doi nu mai formează momentan un cuplu. 

Mia s-a mutat înapoi la părinți 

Romeo și Mia au fost văzuți împreună ultima oară în luna Decembrie.
Foto: Instagram

Cei doi locuiau împreună și chiar au împărtățit pe Tik Tok imagini cu locuința. Se pare însă că Mia nu mai locuiește cu Romeo, ci s-a mutat înapoi la părinți, semn că ruptura e serioasă: “Romeo și Mia au avut o ceartă… nu sunt împreună în acest moment. Locuiau împreună, dar se pare că Mia s-a mutat din locul pe care îl împărțeau și stă acum cu părinții ei. S-au despărțit în trecut și s-au împăcat din nou, dar de data aceasta pare mai serios – faptul că Mia s-a mutat evident indică faptul că este ceva mai mult decât o ceartă obișnuită”, a declarat o sursă. 

Cei doi au fost văzuți ultima oară împreună la Premiile British Fashion în luna Decembrie a anului trecut. De atunci, niciunul dintre cei doi nu a mai împărtășit vreo poză comună pe rețelele de socializare. Sub o fotografie pe care Romeo a distribuit-o cu el și fratele său Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, miercurea trecută, un fan a scris: “Niciun mesaj de Valentine pentru Mia? S-au despărțit?”. În timp ce sub o fotografie distribuită mai târziu în aceeași zi cu Romeo, Brooklyn și Cruz, în vârstă de 18 ani, alt fan a întrebat: “Ce s-a întâmplat cu Mia? Sunt încă împreună?”. Un altul a întrebat: “Te-ai despărțit de Mia?”. Romeo nu a lămurit însă lucrurile.

Romeo cu mama Victoria de Valentine’s, Mia singură în Italia 

Romeo Beckham
Victoria Beckham alături de fiul ei, Romeo Foto: Instagram

În loc să serbeze Ziua Îndrăgostiților cu Mia, Romeo a ales în schimb să ia masa alături ce celebra sa mamă, Victoria. Cei doi au iesit ca mamă și fiu la un restaurant cochet din Notting Hill, în vestul Londrei. De asemenea, în ultima vreme se pare că Romeo este în căutarea unei noi partenere, căci a început să urmărească pe Instagram o serie de modele cunoscute. 

Pe partea cealaltă, în timp ce Beckham Jr. se distra cu mama la restaurant, Mia a ales să călătorească singură în Italia. Cu câteva ore înainte de vestea rupturii dintre cei doi din presa internațională, tânăra a fost văzută participând singură la un show din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. 

Cruz și Brooklyn, ceilalți doi copii ai cuplului, locuiesc în Los Angeles, astfel că Romeo rămâne singurul copil al Victoriei și David Beckham care a rămas aproape de părinți, în Londra. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre