Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella  Santiago s-a căsătorit. Iată cum a arătat celebra cântăreață în rochia de mireasă și ce buchet a ales. Imagini spectaculoase

Bella  Santiago s-a căsătorit. Iată cum a arătat celebra cântăreață în rochia de mireasă și ce buchet a ales. Imagini spectaculoase
26 mai a fost o zi fabuloasă pentru Bella Santiago, care a fost dusă la altar de bărbatul vieții sale, Nicu.

Evenimentul a avut loc la mănăstire Ciofliceni din Snagov, iar cântăreața a strălucit la propriu.

Vedeta a ales o rochie de mireasă cu broderie și o trenă lungă, care i-a scos în evidență trupul pentru care s-a trudit mult la sală, iar fericirea i s-a citit pe chip. Buchetul de mireasă, de asemenea, a fost cu totul deosebit, fiind realizat din bujori albi. Pe contul de socializare, cântăreața a pus imagini cu acesta, dar și cu verighetele.

Bella a ales ca buchetul de mireasă să fie din bujori albi

Și-a împlinit cel mai mare vis. Bella a intrat cântând în biserică, ea interpretând o melodie cu totul și cu totul specială pe care a compus-o pentru soțul ei și pentru această zi care nu va fi niciodată uitată.

Și-a văzut visul împlinit…

De ce au ales mirii să se căsătorească într-o zi de vineri

Bella a ales ca ziua cea mai fericită din viața sa să fie vineri pentru ca toți invitații să poată veni. „Am rezolvat tot ce aveam nevoie, pentru că majoritatea fac nunta sâmbătă sau duminică. Și fiindcă noi am ales vineri, totul a mers foarte bine: de la biserică, la locație, până la oamenii care vor veni la nunta noastră”, a mărturisit artista într-un interviu mai vechi pentru Impact.

A intrat în biserică cântând o melodie pe care a făcut-o special pentru această zi

Mama vedetei nu a fost prezentă la nuntă

Cu ceva timp în urmă, Bella a mărturisit că marea ei durere e faptul că la nuntă nu a fost chiar cea care i-a dat viață. „ Mama are 68 de ani și niciodată nu a călătorit, în viața ei, cu avionul și chiar înainte mi-a spus că vine. A fost la doctor și i-a zis doctorul că are probleme cu spatele, are probleme cu spatele de mult, are scolioză și având în vedere vârsta ei, e mai greu să călătorească și să stea în avion 16 ore.

Împreună, la bine și la greu…

O înțeleg și pe ea, dar m-am supărat un pic, dar după aceea am înțeles.  O să vină verișorul meu din Italia, cu care am copilărit împreună la bunici și el a plecat în Roma și a rămas acolo, dar mi-a spus că o să vină la nunta mea, și o să mai vină verișoara mea, care e în Spania. Sper să vină și unchiul meu. Mi-a zis mama din Filipine: «Lasă că vine fratele meu care stă în Spania”, a explicat Bella Santiago, pentru Viva, înainte de evenimentul de ieri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre