Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck spune că se sacrifică pentru relația cu Jennifer Lopez. Tensiunile sunt tot mai prezente

Ben Affleck spune că se sacrifică pentru relația cu Jennifer Lopez. Tensiunile sunt tot mai prezente
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în 2021, după mai bine de 17 ani de la ruptura din 2004. La început a fost totul lapte și miere, însă se pare că actorul face un compromis major în relație. Ben Affleck este de-a dreptul deranjat de comportamentul lui Jennifer Lopez și nu face un secret din asta.

După mai bine de 17 ani de la despărțire, Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au reîntâlnit și și-au dat seama că, deși timpul trecuse, dragostea lor era la fel de mare. Cei doi nu au stat mult pe gânduri și s-au împăcat în 2021, la scurt timp dupa ce cântăreața anunțase despărțirea de Alex Rodriguez. Affleck era și el divorțat de trei ani de actrița Jennifer Garner. Se pare însă că dragostea cere compromis mare, întrucât Ben Affleck e deranjat de un anume detaliu din comportamentul vedetei. 

Totul a fost dezvăluit chiar de către actor, în noul documentar de pe Amazon Prime al lui Lopez numit “Cea mai mare poveste de dragoste nespusă niciodată”. Cântăreața a confirmat și ea totul, în acelasi documentar. 

Jennifer Lopez, prea extrovertită pe rețelele sociale 

Affleck a povestit cum i-a spus clar cântăreței că nu își dorește o relație pe rețelele sociale și că îți dorește intimitate nederanjată de ochii presei și ai fanilor. Și-a dat seama însă ulterior că nu este corect ceea ce cere, astfel că a făcut un compromis: „Apoi am realizat cumva că nu este corect să ceri asta. Este cam ca și cum ai spune ‘Vreau să mă căsătoresc cu un căpitan de vas’ și apoi adaugi ‘Dar nu-mi place apa’”, a mărturisit actorul. 

Ben Affleck nu și-a dorit o relație expusă public

Lopez, pe de altă parte, s-a deschis despre disconfortul soțului ei de a trăi în lumina reflectoarelor și spune că acesta a fost sursa de inspirație pentru cel de-al nouălea ei album de studio, „This Is Me…Now”, lansat mai devreme în această lună.

„Nu cred că Ben se simte foarte confortabil cu mine făcând toate acestea”, a spus ea în documentar. „Dar el mă iubește, știe că sunt artistă, și mă va susține în orice fel poate pentru că știe că nu mă poate opri să fac muzica pe care o fac… el nu vrea să mă oprească. Dar asta nu înseamnă că se simte confortabil fiind muza”, a mai declarat Jennifer. 

Împăcarea dintre cei doi nu a fost “în cărți”

Lopez a dezvăluit recent că „niciodată nu a planificat” să se împace cu Affleck după logodna lor eșuată din 2004.

În apariția ei la emisiunea de radio „Kyle and Jackie O” din Australia, cântăreața a spus că a avut nevoie să „se descopere pe sine” după ce s-au despărțit în anii 2000.

„M-am îndrăgostit de iubirea vieții mele mai devreme în viață și din diverse motive a fost nevoie să creștem și să facem alte lucruri”, a explicat ea. „Amândoi am mers mai departe și am avut alte relații și copii cu alte persoane, dar știi în mintea mea mereu am zis: O, el era marea iubire’”, a încheiat Jennifer Lopez. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre