Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez a făcut senzație cu geanta Hermes de 150.000 de dolari. Victoria Beckham are o poșetă de 500.000 $

Jennifer Lopez a făcut senzație cu geanta Hermes de 150.000 de dolari. Victoria Beckham are o poșetă de 500.000 $
Frumoasa Jennifer Lopez i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut în fabuloasa haină din blană artificială, asortată cu geanta rară Hermes Birkin, evaluată la impresionanta sumă de 150.000 de dolari.

Jennifer Lopez a fost văzută joi dimineață purtând una dintre cele mai rare și mai scumpe genți Hermès Birkin din lume, despre care se spune că valorează 150.000 de dolari.

Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, și-a asortat ținuta glamour cu geanta Birkin din piele de crocodil albinos de Nil, despre care se spune că este evaluată la impresionanta sumă de 150.000 de dolari, în timp ce își saluta fanii fideli în fața studiourilor ABC. Vedeta a arătat perfect în haina de blană artificială, în timp ce pleca din studioul din New York, după ce a avut o apariție la emisiunea The View.

După ce anterior a purtat o fustă midi din pielea artificială, care i-a pus în evidență silueta și o bluză albastră, strălucitoare, Jennifer Lopez s-a schimbat într-o ținută monocromă.

Jennifer Lopez și geanta de 150.000 de dolari

Kim Kardashian, Kylie Jenner și Victoria Beckham dețin în colecțiile lor această geantă

Jennifer a purtat dedesubtul hainei de blană o bluză cu decolteu adânc, decupaje sexy și ciucuri argintii și o pereche de pantaloni largi, cu o croială joasă, dar și mănuși. Vedeta a optat și pentru o pereche de pantofi cu tocuri strălucitoare, de culoarea șampaniei, iar la ochi a avut o pereche de ochelari de soare supradimensionați și straturi de coliere cu lanțuri argintii.

Geanta scumpă la care s-a uitat toată lumea se află și în posesia altor vedete precum Kim Kardashian, Kylie Jenner și Victoria Beckham. Se spune că fosta Spice Girl ar deține cea mai rară versiune cu diamante, una dintre ele fiind în prezent scoasă la vânzare la Madison Avenue Couture pentru 500.000 de dolari. Iar în 2022, Sotheby’s a raportat că a vândut un Birkin Himalaya Birkin 30 cu diamante pentru peste 450.000 de dolari într-o licitație privată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre