Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălau o face praf pe Claudia Pătrășcanu: Cerea genți și bijuterii!

Gabi Bădălau o face praf pe Claudia Pătrășcanu: Cerea genți și bijuterii!
De fiecare dată când are nevoie de un boost în carieră, fosta soție a lui Gabi Bădălău își mai amintește detalii neplăcute din viața alături de acesta și le face publice. Sau povestește întâmplări din viața copiilor întâmplate când au fost în vizită la tatăl și bunicii lor. Asta susține fostul soț.

Gabi Bădălau o face praf pe Claudia Pătrășcanu. El arată că fosta lui soție nu spune adevărul și că o denigrează pe mama sa, fosta ei soacră, deși aceasta i-a fost alături și nu i-a refuzat nimic cât au format un cuplu. Ba mai mult, îi cumpăra poșete și bijuterii, când Claudia Pătrășcanu i le cerea. Unele pe care le folosește în continuare.

Deși au dovorțat de cinci ani, scandalurile nu se mai opresc între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău (Sursa foto: Instagram)

Bărbatul nu a mai rezistat și a postat un text lung, pe Insta Story, drept la replică față de noile acuzații lansate de Claudia Pătrășcanu. Aceasta și-a făcut un obicei din a relata întâmplări din viața băieților ei după vizitele la tată și bunici. De data aceasta a relatat despre un „incendiu” care ar fi izbucnit în casa familiei, aparent, din cauza fostei soacre.

Ce a luat foc în casa Bădălău, de Crăciun

„Marele „incendiu” prezentat atât de dramatic, a fost de fapt un aranjament de Craciun lăsat aprins după masa de prânz. Cumnatul meu a simtit miros de ars, luase foc o crenguță de brad, și l-a stins cu un pahar de Cola. Asta a avut la îndemână, copiii fiind impresionați de fumul scos probabil din cauza acestei combinații. Nimic nu a luat foc, nici masa, nici casa, nici altcineva; nimeni nu a fost rănit, acesta fiind marele incendiu prezentat cu atât dramatism. (Oricum, asta s-a întâmplat de Crăciun și ea povestește în februarie când își lansează o piesă).

Am scris si am explicat asta pentru a înțelege o mică parte din exagerările și minciunile repetate în mod sistematic de către doamna în cauza, pentru că de 5 ani nu am răspuns NICIODATĂ cu aceeași monedă la minciunile mai grave sau mai puțin grave spuse de ea. Avem zeci de mesaje, eu si toata familia mea, în care ne terorizează efectiv, cu amenințări, șantaje, blesteme, mesaje frumoase, apoi o ia de la capăt cu înjurături și tot așa.

(Înțeleg că și asta are un nume dar nu vreau s-o spun aici). Și nu am arătat niciodată nici eu și nici familia mea niciun mesaj (…) Ciudat este faptul că atunci când vrea să apară la tv cu „proiectele ei”, apare automat și cu niște drame și traume despre ce a trăit în familia cu pricina. Ea nu știe să vorbească altceva decât despre familia Bădălau, de când am divorțat nu exist nicio apariție a ei în care să nu vorbească despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google”, a transmis Gabi Bădălău.

Bădălau o face praf pe Claudia Pătrășcanu, spune că cerea genți și bijuterii

Bărbatul este deranjat de vorbele grele spuse de fosta lui soție la adresa mamei sale. „Iar despre mama mea, care este o femeie absolut remarcabilă, o femeie puternică, trecută prin viață, cu greutăți duse cu multă onoare dar în tăcere, o femeie despre care nimeni în lumea asta nu are de spus decât cuvinte de admirație, învățătoare de 40 de ani, prin mâna căreia au trecut generații întregi, eu zic doar să încetezi, atât.

Gabi Bădălău sare să apere onoarea mamei sale, denigrată constant de fosta noră (Sursa foto: Instagram)

Îți înțeleg frustrarea cu privirea la mama mea și dorința ta de a o distruge, poate ca imagine în general, ca imagine în fața copiilor; dar n-ai cum să reușești, pentru ca mama este prea demna și frumoasă sufletește.

Duci o luptă imaginară cu o femeie care ți-a fost alături mai mult decât ai meritat, care atunci când am fost căsătoriți nu-ți refuza nimic, de la genți, la pantofi sau bijuterii pe care culmea încă le porți, o femeie care ți-a suportat prea multe! Dar văd că bunul ei simt nu te face decât să ai obrăznicia să minți și să încerci lucruri urâte…

Noi îți vrem doar fericire, iubire, liniște și ne mai dorim ceva de la tine: lasă-ne în pace și ocupă-ti timpul și declarațiile cu alte subiecte!”, i-a mai transmis Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu.

Sursa foto, video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre