Claudia Pătrășcanu i-a arătat lui Gabi Bădălău cine e șefa. Afaceristul a bătut în retragere. Iată dovada

Claudia Pătrășcanu i-a arătat lui Gabi Bădălău cine e șefa. Afaceristul a bătut în retragere. Iată dovada
Pentru că nu a vrut să-i dea procură să poată pleca cu băieții lor, Claudia Pătrășcanu nu a stat pe gânduri și i-a deschis proces fostului soț, Gabi Bădălău.

După câteva declarații în contradictoriu, Gabi Bădălău s-a decis să încheie acest scandal cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. I-a dat procura mult dorită.

Cu doar câteva zile în urmă, Claudia Pătrășcanu a declarat supărată că fostul soț, Gabi Bădălău nu vrea sub nici o formă să-i dea o procură pentru a pleca cu cei doi copii în vacanță în Franța și în Istanbul. Afaceristul a dat și o explicație gestului său.

Era supărat pentru că la rândul său i-a cerut o procură Claudiei să vadă dacă poate ieși din țară cu micuții, dat fiind faptul că Bădălău se află sub control judiciar. Potrivit Spynews, pentru că a vrut să se termine odată această situație, Bădălău a acceptat să-i dea procura fostei soții pentru perioada 30 octombrie – 2 noiembrie. Familia va pleca în vacanță în Franța, la Disneyland.

Claudia a primit inelul de logodnă, dar nu vrea căsătorie

După multă vreme în care doar a suferit, norocul s-a întors și pe strada Claudiei Pătrășcanu. Iubește și e iubită, a primit inelul de logodnă, dar viața a făcut-o să nu ia decizii imediate și să analizeze situația.

Claudia Pătrășcanu e fericită, l-a învins peBădălău

„Poate mă căsătoresc la 50, 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură”

„Cred că trebuie să fii pregătit ca să faci saltul acesta, pregătit sufletește. Eu ce să fac? Mă leg la cap iar? Ca să fac așa o glumă… Într-o căsnicie se schimbă foarte multe lucruri și mi se pare că te transformă pe tine, ca om, și transformă și relația. Știu cum e să fii mireasă, să faci nuntă…

Nu spun nu, poate mă căsătoresc iar la 50 sau la 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură și pregătită că vreau să fac pasul ăsta acum, în momentul ăsta. Îmi place foarte mult poziția de relație înainte de căsătorie, de atenția acordată”.

„Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie”

„Oamenii își arată mai mult iubirea și respectul, dar după căsătorie se schimbă atât de multe, încât parcă se întoarce pământul pe dos. Îmi place ideea de relație înainte de căsătorie. Nu trebuie să te grăbești să ajungi la căsătorie! Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie. Respectul începe să se diminueze, intervin alte priorități, probleme și situații. Am o viață acum, trăiesc în liniște. Nu mă stresează nimeni”.

„Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători”

„Nu dau explicații dacă vreau să ies cu copiii, dacă vreau să dorm mai mult, dacă nu vreau să gătesc. Iată că, dacă ești căsătorit, nu poți să jonglezi cu lucrurile astea, trebuie să faci sacrificii. Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători! Să o iau de la capăt? Întotdeauna trebuie să cântărești!”, a declarat Claudia Pătrășcanu”, în exclusivitate Playech Știri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre