Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Gabi Bădălău a găsit „antidot” ca să o uite pe Bianca. Dar să vedeți cât costă

Exclusiv. Gabi Bădălău a găsit „antidot” ca să o uite pe Bianca. Dar să vedeți cât costă
Luna  aceasta, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou, după trei ani de relație. O relație care a fost condimentată cu repetate despărțiri și împăcări și care, ulterior a devenit asumată. Dacă despărțirea lor nu e o manevră publicitară orchestrată de blondină, ea fiind o adevărată maestră a strategiilor, povestea de mare amor e încheiată definitiv.

Dacă în trecut despărțirile ambilor erau cu mult circ, de data aceasta e altfel. Bianca e discretă și păstrează tăcerea. Gabi se comportă ca un adevărat gentleman. Dar nu îi este ușor, și asta se vede din postările lui pe rețelele sociale. A ajuns să meargă zilnic la sală, a slăbit, e transformat total. Pare foarte preocupat să fie în formă maximă deși, știe toată lumea, o astfel de preocupare e justificată mai ales înainte de sezonul estival.

Declarații după despărțire

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars. „Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare.

Bianca Drăgușanu păstrează tăcerea în legătură cu despărțirea de Gabi Bădălău

Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a mai spus Bădălău.

„Antidotul” găsit de Gabi Bădălău ca să o uite pe Bianca

Că nu îi este ușor să treacă peste despărțire e de la sine înțeles. Bianca Drăgușanu e o femeie frumoasă, asumată și inteligentă, pierderea ei nu poate fi ușoară. La urma urmei, nicio despărțire nu e floare la ureche, pentru nimeni. Mereu sunt frământări și suferințe. Dar Gabi Bădălău pare că a descoperit „antidotul” pentru a o uita în sfârșit pe Bianca. Sau, măcar, pentru a trece mai ușor peste despărțirea de ea. Nu este deloc ieftin, dar își permite.

Gabi Bădălpu trece peste despărțirea de Bianca Drăgușanu cu vin de peste 600 de euro sticla

Gabi Bădălău s-a lăudat pe rețelele sociale cu vinul scump cu care se delectează seara. E un Shiraz din 2013, vin de colecție, Penfolds Bin 95 Grange 2013. O stilcă se vinde cu 625 de euro, iar descrierea licorii sângerii e pe măsura prețului.

Vin de colecție

„Îți amintești de vechea reclamă Heinz Ketchup „anticipare” din anii ’70? Palatul acestui Grange 2013 face exact acest lucru. Te face să aștepți, cu atâtea promisiuni delicioase care se strecoară în gură la început – și apoi izbucnește și livrează! Această recoltă este un amestec de 96% Shiraz și 4% Cabernet Sauvignon, provenind din Barossa Valley, McLaren Vale, Coonawarra și Magill Estate.

Penfolds Bin 95 Grange 2013 este un vin roșu foarte apreciat de oenologi și degustători

De culoare purpuriu-negru închis foarte intens, Grange 2013 are un nas profund parfumat de crème de cassis, prune negre conservate, plăcintă cu afine și lemn dulce, peste nuanțe de ciocolată de brutărie, slănină afumată și pământ parfumat, plus adierea de condimente exotice de semințe de chimen, cardamom, schinduf și anason stelar.

Desfășurându-se și dezvoltându-se încet în gura cu corp mediu spre plin, cu o grație și o profunzime minunate, dezvăluie o gamă incredibilă de arome de fructe negre coapte, condimente, carne și arome inspirate de pământ, cu un cadru solid ca o stâncă pentru a susține această frumusețe (ar trebui să se păstreze cu ușurință peste 40 de ani!), în timp ce aromele latente anterior apar pe deplin pe finalul epic și lung, culminând cu acea experiență Grange supremă. Oh, da. A se bea între 2024 – 2057”, după cum scrie celebrul critic de vin american Robert Parker.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre