Simona Ionescu / Redactor Șef

Berta Slav, cea care a cumpărat otrava cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a ajuns în fața judecătorilor

Berta Slav, cea care a cumpărat otrava cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a ajuns în fața judecătorilor
Berta Slav, femeia care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava, a pus punctul pe I. Femeia face orice ca să demonstreze că e nevinovată.

Femeia i-a acuzat pe angajatorii de la ANAF că nu respectă legea și a deschis proces împotriva lor. La mijloc e vorba de bai pe care ANAF îi datorează salariaților săi. Toți sunt susținuți de Sindicatul ProLex și urmează un proces.

Berta Slav, cea care a cumpărat otrava cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a ajuns în fața judecătorilor

A avut parte de mai multe procese și spune că nu se va lăsa până când adevărul nu va ieși la iveală. Berta Slav, femeia care i-a cumpărat otravă Mădălinei Manole a deschis din nou proces angajatorului, alături de alți colegi. Aceasta a fost amica renumitei cântărețe, iar după ce artista s-a sinucis, a intrat într-un scandal imens. Din fericire pentru ea, nimeni nu a acuzat-o de înlesnirea sinuciderii. Motivul este unul clar. Nimeni nu a crezut că Mădălina va folosi otrava pentru dăunători ca să se sinucidă.

„În ceea ce o priveşte pe Berta Slav, lipseşte latura subiectivă a infracţiunii”

„ (…) numita Berta Slav, a menţionat în cuprinsul declaraţiei sale că nu a realizat niciun moment că furadanul pe care Mădălina Manole, l-a solicitat să i-l procure va fi folosit de aceasta pentru a-şi suprima viaţa.

Declaraţia sa este confirmată de analiza conţinutului sms-urilor primite de la victimă. Din cuprinsul cărora reiese că a fost indusă în eroare cu privire la destinaţia substanţei.

În plus, n-au existat elemente din care s-ar putea trage o concluzie contrară. În acest sens, în mod corect s-a reţinut că, în ceea ce o priveşte pe Berta Slav, lipseşte latura subiectivă a infracţiunii prevăzute de art.179 Cod penal”, au explicat atunci procurorii.

Fata cu părul de foc a plecat la cele veșnice la 43 de ani

Mădălina s-a stins pe data de 14 iulie 2010, fiind găsită fără viață în vila sa din Otopeni, acolo unde locuia cu soțul ei, Petru Mircea, și cu băiatul de câteva luni.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre