Simona Ionescu / Redactor Șef

Betty, fata lui Florin Salam, lămurește situația din căsnicia sa după ce a vuit presa despre amantlâc

Betty, fata lui Florin Salam, lămurește situația din căsnicia sa după ce a vuit presa despre amantlâc
Fiica lui Florin Salam, Betty, trece prin momente delicate în familie. Vedeta a postat un video pe contul de socializare în care a explicat dacă s-a despărțit sau nu de tatăl copilului său. Zilele trecute, presa a publicat informația-bombă că tânăra ar avea un amant și a plecat de acasă.

După ce în presă a apărut o știre că Betty Salam ar fi fugit cu un lăutar și și-a lăsat soțul, fiica lui Florin Salam a lămurit situația.

Sătulă de speculații privind situația sa, Betty Salam a pus un video pe TikTok în care a lămurit situația despărțirii de soțul său. Fiica lui Florin Salam a recunoscut că ea și tatăl copilului său au luat o pauză în acest moment, dar nu s-a pus problema unui divorț. Cât privește relația pe care ar avea-o cu un alt bărbat, a negat categoric.

„Articole dictate de către oamenii care-i vor răul tatălui meu”

Tânăra spune că ce se scrie în presă sunt articole „dictate de către oamenii care vor răul tatălui său”.

„Până la vârsta mea eu nu am venit cu nici un subiect sau scandal ca să deranjez pe cineva. Sunt absentă când vine vorba de scandal și vă rog să nu mă mai asociați cu alte nume.

Mathias (n.r. băiețelul ei) este foarte bine și întotdeauna cu mine. Și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea doar lucruri frumoase.

„Eu și Cătălin într-adevăr am luat o pauză”

@betty.salam

Dati share sa ajunga cat mai departe si sa se termine o data cu aceste zvonuri. #foryou #bettysalam #viral #fyp

♬ sunet original – Betty Salam

Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin într-adevăr am luat o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca să ne punem puțină ordine în viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu nici un alt bărbat. Familia e familie și rog oamenii din presă să nu mai fiți atât de disperați după subiecte inexistente. Doar să puneți omul într-o postură proastă pentru rating care durează o perioadă foarte scurtă”, a fost mesajul lui Betty Salam.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre