Simona Ionescu / Redactor Șef

Betty, fiica lui Florin Salam n-a mai rezistat. A plecat din casa părintească

Betty, fiica lui Florin Salam n-a mai rezistat. A plecat din casa părintească
Betty Salam, fiica lui Florin Salam a făcut un pas important în viață. A părăsit casa părintească alături de soțul ei și de fiul lor. Cântăreața a spus care a fost motivul real.

S-a născut și a crescut în casa părintească, dar acum Betty Salam, alături de soțul său, Cătălin și micuțul Mathias s-au mutat la casa lor. În cealaltă parte a orașului.

„E prima casă pe care au construit-o părinții mei”

Betty Salam spune că a avut două motive foarte bine întemeiate pentru care a ales să se mute în casă nouă. Vedeta s-a gândit ca în viitorul micuțul ei să nu-i reproșeze niciodată că nu a fost alături de el atunci când a avut cea mai mare nevoie. De asemenea, fiica lui Florin Salam spune că locuința în care și-a dus existența până acum îi aducea aminte de regretata sa mamă, iar acest lucru a fost prea mult pentru ea.

Betty a locuit în Berceni de când se știe, iar „mama mea și tatăl meu au făcut casa acolo”. Este prima casă pe care părinții au construit-o și „toată investiția din toată munca lui e în acea casă”. E o casă foarte mare, dar „oricât de multă lumea ar fi venit să stea cu mine, mă simțeam singură. Ori nu mai puteam să stau eu acolo, din anumite amintiri sau motive”.

Nu s-a acomodat în noua casă

 

Pentru că vrea să o știe fericită, Cătălin s-a gândit că cel mai bine pentru toată familia este să se mute într-o casă nouă. Chiar dacă Betty recunoaște că nu s-a acomodat 100%, e convinsă că e o decizie bună și lucrurile se vor schimba. „Există căldură aici. Eu stau cu copilul meu, cu soțul meu, nu ne deranjează nimeni și e frumos.”, a declarat Betty Salam, pentru o publicație.

„Ne organizăm programul în așa fel încât să avem timp și pentru noi”

Chiar dacă aproape tot timpul este alături de soțul său, de la evenimente la filmări, cei doi încearcă să-și facă timp doar pentru ei. Mathias a crescut, așa că poate merge oriunde cu mami și tati, „e un copil foarte cuminte și ne distrează foarte mult”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre