Simona Ionescu / Redactor Șef

Distracție mare la Pepe în casă, chiar dacă băiețelul s-a speriat. Mama a făcut tot posibilul

Distracție mare la Pepe în casă, chiar dacă băiețelul s-a speriat. Mama a făcut tot posibilul
Pepe și noua sa soție Yasmine dovedesc în fiecare zi ce relație superbă au. Se înțeleg perfect, se respectă și se prețuiesc, fiind, dincolo de toate, animați de aceleași idei. Au fost de acord să petreacă luna de miere înaintea nunții de luna aceasta, de exemplu.

Nu sunt rare momentele în care artistul sau soția sa dezvăluie cum le e viața. Acum a fost distracție mare la Pepe în casă, chiar dacă băiețelul s-a speriat un pic. Mama a făcut tot posibilul să se comporte ca un portar profesionist.

Înaintea meciului de la UEFA Euro 2024, pe care Naționala României îl va disputa cu Slovacia, Pepe și Yasmine au jucat fotbal în casă. Cu puștiul lor, Pepe junior, alături.

Pepe e mare sportiv. A fost așa toată viața lui și așa și-a crescut și copiii. El a practicat box în tinerețe, are sac de box și acasă, iar pentru familie a amenajat o sală de fitness în mansardă.

Pepe este un bărbat împlinit, cu o soție superbă și trei copii minunați (Instagram)

Fiicele sale au fost canalizate să practice și ele diverse sporturi, în timp ce micul Pepe este în faza descoperirilor sportive. Momentan, cel mai mult îl amuză pe copil boxul și fotbalul. Are mănuși de box de copii, iar să șuteze cu mingea a învățat încă de când a deprins cum se fac primii pași.

Distracție mare la Pepe în casă

Cu Pepe junior în spate, Pepe s-a pus pe șutat ca un adevărat atacant. Dar nici Yasmine, soția lui, nu s-a lăsat mai prejos. Doamna Pascu a dovedit că are toate abilitățile unui bun portar. A parat mingea cu capul, a sărit după ea atletic și nu a luat niciun gol. Meciul de fotbal ad-hoc din casă l-a cam speriat în primă fază pe Pepe junior, dar până la urmă i-a plăcut și lui să fie fotbalist la înălțime, cărat în spate de tatăl său celebru.

„Cum să nu o iubești?!”, a menționat Pepe în postarea sa de pe rețelele sociale, cu referire la tânără sa soție.

Yasmine este a treia nevastă a artistului, după Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, și prima care i-a dăruit un fiu. Pepe mai are două fiice, aproape adolescente, cu Raluca.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre