Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele detalii de la nunta lui Pepe ies la iveală. Fotografiile momentului arată cine a lipsit

Ultimele detalii de la nunta lui Pepe ies la iveală. Fotografiile momentului arată cine a lipsit
Pepe și Yasmine au făcut publice fotografiile oficiale de la nunta lor fabuloasă ce a avut loc săptămâna trecută. Probabil, la finalul sezonului de nunți, a lui va conduce detașat topul celor mai frumoase, dacă se va face unul.

Ultimele detalii de la nunta lui Pepe au ieșit la iveală. Fotografiile momentului arată cine a lipsit de la nuntă, căci s-a putut constata o mare absență, neașteptată, dar și cum au fost implicate în poveste fiicele artistului. Pepe și Yasmine, mama fiului său, și-au unit destinele vineri, 7 iunie, într-un cadru de poveste. Înconjurați de cei dragi, au petrecut până la primele ore ale dimineții. Fotografiile oficiale distribuite de cei doi miri arată fabulos.

Fetele și băiatul lui Pepe
Fetele lui Pepe cu Raluca au fost domnișoarele de onoare la nunta tatălui lor cu Yasmine. Frățiorul lor, Pepe jr., a făcut deliciul serii (Instagram)

Fiicele artistului au fost implicate direct în ceremonie, îmbrăcate, ca și mireasa și tatăl lor, în alb. Investite cu rolul de domnișoare de onoare, fetele au arătat ca niște mirese mici, în timp ce fratele lor mai mic, Pepe Junior, a purtat costum negru.

Pepe a purtat numele fiicelor sale scris cu diamante, pe bijuteriile de nuntă (Instagram)

Pepe a ținut să puncteze iubirea pentru copiii lui cu diamante, astfel că bijuteriile purtate în ziua cea mare au avut numele lor scrise cu pietre prețioase. El a purtat loafers Prada și un costum de mire alb, cu design asimetric. La un moment dat, el și soția lui au dansat purtând accesorii de costume populare: un ilic, Pepe, o cătrință, Yasmine.

Fotografiile momentului arată cine a lipsit de la nunta

Andra, fosta nașă a lui Pepe, a lipsit de la eveniment. Doar Cătălin Măruță a fost prezent la nuntă, însoțit de fiul lor, David.

La nunta lui Pepe cu Yasmine, Andra, fosta nașă de cununie a lui Pepe cu fosta sa soție, Raluca, nu a fost prezentă. După ce mariajul lui Pepe cu Raluca s-a încheiat, el a rămas în relații bune cu familia Măruță.

Pepe junior
Pepe junior a fost cel mai încântat la nunta tatălui său: tortul a fost ceva special (Instagram)

Cu toate acestea, la cea de-a treia nuntă a lui Pepe, Andra nu a putut fi prezentă deoarece avea un concert în apropiere de Târgu-Jiu. În timp ce soțul ei și fiul lor, David, au reprezentat familia la nuntă, Andra a susținut un concert de excepție la Rovinari.

Yasmine este a treia soție a lui Pepe, după Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă. E singura care i-a făcut un băiat (Instagram)

„E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că mă aflu la Târgu-Jiu. Cătălin e în București, iar mama soacră este tot în București, dar sunt fericită pentru că îmi amintesc cu drag de nunta noastră, care a avut loc aici, și avem foarte multe amintiri frumoase în Târgu-Jiu. În seara aceasta voi cânta la Rovinari”, a spus Andra pe contul său de Instagram, chiar în seara în care Yasmine și Pepe au sărbătorit nunta lor.

Pepe și Yasmine, o nuntă atipică

Pepe și-a dorit o nuntă diferită, fără meniu fix și fără tradiții vechi, optând pentru o petrecere relaxată, alături de prieteni artiști, unde toți s-au simțit bine și s-au distrat maxim. Aranjamentul pentru nunta lor a fost unul în care a predominat culoarea alb.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)

Locația, decorată cu mare atenție la detalii, a avut pe mese numeroși trandafiri albi, candelabre cu lumânări albe, înconjurate de arcade în formă de inimă, și un loc de joacă pentru copii, echipat cu corturi și jucării.

Pepe și Yasmine au îmbrăcat și costume populare la nunta lor (Instagram)

Mirii au asigurat invitaților un bufet suedez cu delicatese. Pe lângă pui dezosat și cotlete de miel marinate, la grătar, s-a mai servit file de doradă și caracatiță – au fost servite și gustări reci, precum humus cu nuci de pin și baba ganoush.

Invitații s-au distrat până dimineața pe muzica artiștilor, inclusiv Liviu Vârciu, care a cântat la un moment dat. Spre sfârșitul petrecerii, Yasmine a aruncat buchetul miresei, iar Ramona Olaru a fost cea care l-a prins.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre