Simona Ionescu / Redactor Șef

Alianța foștilor: Pepe și Ibrahim își cresc fetele împreună. Raluca Pastramă, etichetată ca fiind „pasăre de noapte”

Alianța foștilor: Pepe și Ibrahim își cresc fetele împreună. Raluca Pastramă, etichetată ca fiind „pasăre de noapte”
Pepe și Ibrahim au devenit foarte apropiați după ce s-a produs al doilea divorț al Ralucăi Pastramă. Prima soție a lui Pepe l-a înșelat, au divorțat, s-a căsătorit cu Ibrahim, iar în final a divorțat și de acesta, găsindu-și fericirea în altă parte. Experiența comună i-a apropiat pe bărbați.

Pepe are două fiice cu Raluca, Ibrahim una. Iar acum fac dovada că sunt tați responsabili și își cresc fetele surori împreună, așa cum e normal și furmos.

Fetele lui Pepe sunt iubite de noua soție a tatălui lor și perfect integrate în noua familie în care mai au un frățior (Instagram)

La scurt timp după nunta lui Pepe cu Yasmine, Ibrahim adistribuit imagini adorabile cu fiica sa și una din fiicele lui artistului. E prima dată când le arată pe cele două împreună.

Fetele se joacă, sunt adorabile, apoi imaginea surprinsă de antreprenorul arab continuă și le arată cum intră într-un restaurant. E masă mare întinsă, e și Pepe acolo, fetele sunt în largul lor, cu cei doi tați, continuă joaca. Imaginile arată fără dubiu că între cei doi bărbați care au divorțat de Raluca Pastramă nu există rivalitate, ci apropiere și prietenie. Altfel nu ar avea ce să caute la aceeași masă.

Tați responsabili, Pepe și Ibrahim își cresc fetele împreună

Pepe este un tată foarte atent cu toți copiii lui. Fetele din fosta căsnicie cresc împreună cu noul său fiu, cu actuala nevastă. La rându-i, Ibrahim, dovedește prin tot ce face că e atent și implicat în viața fiicei sale, Maryam, pe care o are din căsnicia cu Raluca, dar și că ține mult și la surorile micuței, fetele lui Pepe și ale fostei soții.

Cât au fost căsătoriți, Ibrahim și Raluca le-au făcut fiicelor lui Pepe o surioară, Maryam (Instagram)

Pepe și Ibrahim au demonstrat încă de Paști că s-au apropiat. Pe de o parte au fost declarațiile artistului, care a afirmat cu subiect și predicat că Raluca nu l-a înșelat cu acesta, ci cu altul. Apoi, totul a devenit și mai clar când afaceristul l-a felicitat public pe cântăreț pentru ultima piesă lansată, „Pasăre de noapte”, care vorbește despre un anume tip de femeie, unul cu care nu poți face casă bună.

Bărbații s-au aliat împotriva Ralucăi, de Paști

Chiar de Paște, Pepe și Ibrahim, foștii soți ai Ralucăi Pastramă, s-au aliat împotriva ei și i-au făcut un cadou dureros, expus în văzul lumii. Ibrahim, al doilea soț al tinerei, a distribuit videoclipul piesei „Pasăre de noapte”.

Omul de afaceri de origine arabă l-a felicitat public pe Pepe, bărbatul căruia i-a „suflat-o” pe Raluca acum câțiva ani și i-a transmis felicitări, pentru noua melodie. „N-ai ruşine. (…) Am crezut că-s iubit, / M-am lăsat păcălit cu vorbe dulci şi cu şoapte, / Dar un cuib şi familie nu ai cum să faci, / Cu o pasăre de noapte”, cântă Pepe.

Sursa foto, video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre