Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe și Ibrahim, foștii soți ai Ralucăi Pastramă, aliați împotriva ei de Paște. Turcul a distribuit imagini

Pepe și Ibrahim, foștii soți ai Ralucăi Pastramă, aliați împotriva ei de Paște. Turcul a distribuit imagini
Raluca Pastramă a fost a doua soție a lui Pepe, iar artistul a suferit foarte mult la despărțire. Cei doi au împreună două fiice, dar femeia a preferat un arab în locul lui. După doi ani de relație cu acesta, tânăra a preferat să fie deschisă cu alți bărbați.

Chiar de Paște, Pepe și Ibrahim, foștii soți ai Ralucăi Pastramă, s-au aliat împotriva ei și i-au făcut un cadou dureros, expus în văzul lumii. Ibrahim, al doilea soț al tinerei, cu care aceasta mai are o fiică, Maryam, a distribuit imaginile. Omul de afaceri de origine arabă l-a felicitat public pe bărbatul căruia i-a „suflat-o” pe Raluca acum câțiva ani și i-a transmis felicitări.

Foștii soți, Pepe și Ibrahim, s-au aliat împotriva Ralucăi Pastramă pentru un cadou dureros de Paști. Artistul a lansat o piesă, al doilea soț o distribuie și îl felicită (Instagram)

El a distribuit imagini din cel mai recent videoclip al lui Pepe. Acesta a lansat melodia în urmă cu câteva zile, chiar înainte de Paște. Mesajul artistului este cât se poate de clar adresat fostei sale soții, Raluca, mai ales că el a compus și versurile: „Pleacă, / Definitiv poţi să pleci, / Să nu te mai văd în veci, / De mine să te dezlegi. / Pleacă, / Dar să nu te-ntorci vreodată, / În genunchi înlăcrimată, / Şi să mă rogi să te iert”.

Pepe a făcut publică lista amanților Ralucăi Pastramă

În luna martie, sătul de asocierea numelui său cu cel al fostei neveste, Pepe i-a dat acesteia o puternică lovitură de imagine, și nu numai, dezvăluind cine sunt amanții ei, cu nume și prenume.

„(…) Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat – nu au depus actele – sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mărturisit Pepe pe InstaStory, în 20 martie.

Pepe i-a dedicat o melodie dură fostei soții. O numește „pasăre de noapte”

Aflat la a treia căsătorie, în urma căreia a devenit tată de băiat, Pepe vrea în primul rând liniște pentru familia lui. Piesa pe care a lansat-o zilele trecute vorbește despre o „pasăre de noapte”. În plus, dacă piesa este despre fosta soție căci s-a întâmplat să-i dedice melodii și Oanei Zăvoranu, lasă de înțeles, că de-a lungul căsniciei a mai fost înșelat de Raluca, aventura cu Ibrahim nefiind singulară.

„ Jurai că sunt viaţa ta, / Că nu poţi trăi fără mine, / Cum poţi să te juri şi să minţi, / Cum poţi să trădezi,/  N-ai ruşine. (…) Am crezut că-s iubit, / M-am lăsat păcălit cu vorbe dulci şi cu şoapte, / Dar un cuib şi familie nu ai cum să faci, / Cu o pasăre de noapte”, mai cântă Pepe.

Raluca Pastramă, cadou dureros de Paști de la foștii săi soți

Ibrahim, bărbatul cu care Raluca l-a înșelat pe Pepe, a reacționat imediat ce a auzit melodia. Al doilea soț al Ralucăi a postat chiar de Paști imagini din clipul noii melodii a lui Pepe  și i-a transmis acestuia „Felicitări!”, în scris, pe postare. La rândul său, bărbatului nu i-a fost confortabil faptul că, după ce au făcut o fetiță împreună și s-au căsătorit, Raluca a ales să caute pasiune în brațele altor bărbați.

Separarea  dintre Ibrahim și Raluca Pastramă nu a avut parte de scandal, așa cum s-a întâmplat la primul divorț al femeii, însă, având în vedere postarea cu care i-a stricat Paștele Ralucăi, Ibrahim este încă neconsolat că a fost trădat în dragoste.

Pepe, Paști în familie, cu toți copiii și a treia soție

De Paști, Pepe  s-a întrecut pe sine alături de familie. Nu numai că a lansat o super piesă în care își exprimă sentimentele, dar a avut grijă să țină familia unită. Fiicele sale din relația cu Raluca Pastramă au petrecut Paștele cu el și noua sa soție Yasmine, alături de fratele lor mai mic, Pepe junior, și de restul rudelor. Fetele au învățat să prepare cozonaci de la mămica lor vitregă, iar rezultatul a fost cu adevărat spectaculos, după cum artistul a dezvăluit pe rețelele sociale.

Sursa foto, video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre