Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe a dat-o de gol pe fosta soție. Cum o folosea Raluca Pastramă pe fiica ei în amantlâc

Pepe a dat-o de gol pe fosta soție. Cum o folosea Raluca Pastramă pe fiica ei în amantlâc
Vrând, nevrând, Pepe a ajuns din nou în mijlocul unui scandal de presă, în contextul despărțirii dintre fosta lui soția, Raluca Pastramă de soțul actual al acesteia, Ibrahim Ibru. Enervat de toată situația devenită publică, Pepe nu a mai rezistat și a dat-o pe gol pe mama fetițelor sale și fostă soție. A povestit inclusiv cum o folosea Raluca Pastramă pe fiica ei drept paravan pentru întâlnirea cu amantul.

Scandalul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, actualul soț în acte al bunetei, de care aceasta s-a despărțit anul trecut, ia proporții. Nu numai că Pepe a ajuns fără să vrea la mijloc, dar se pare că până și cele două fiice ale cântărețului au fost lezate de întreaga situație. Enervat peste măsură, Pepe nu a mai rezistat și a dat-o de gol pe Raluca Pastramă. 

Dacă relația brunetei cu Pepe s-a încheiat când aceasta l-a înșelat cu Ibrahim Ibru, relația dintre Raluca Pastramă și Ibrahim se pare că nu mai are nicio șansă din momentul în care s-a aflat că bruneta îl înșeala pe acesta cu Iulian Dorin Aitean, fostul Ramonei Olaru de la Neața cu Răzvan și Dani. În toată această schemă, Pepe se plânge că își dorește să-și protejeze fiicele. 

Raluca Pastramă folosea telefonul fiicei pentru a-i da mesaje amantului 

Recent, Pepe a dezvăluit că știa din noiembrie faptul că Raluca Pastramă are un amant, ba chiar este certat cu fosta nevastă fix din această cauză. Acesta a povestit cum bruneta folosea telefonul fiicei ei pentru a-i da mesaje amantului fără să fie prinsă, în condițiile în care ea și Ibrahim nu sunt divorțați oficial.

Raluca Pastramă a fost prinsă de paparazzi în compania lui Iulian Aitean, fostul Ramonei Olaru

„M-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu”, a povestit Pepe în emisiunea lui Capatos, „Xtra Night Show”. 

„Am crezut că are fiica mea iubit” 

Pepe a mărturisit că inițial a crezut că fiica sa e cea care are un iubit, căci, ca un tată grijuliu ce este, îi verifică telefonul fiicei sale: „ Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!”, a spus Pepe. Eu când am văzut mesaje cu «iub» am crezut că are fiica mea iubit. 

Pepe pune piciorul în prag și spune că își protejează fiicele

Eu îi urmăresc telefonul fetei mele. Și când îți atrag atenția elegant tu îmi dai block. Atunci nu l-am sunat pe Ibrahim. Dar cum să iei copilul la întâlnire? De asta am luat foc. Nu am întrebat copilul, eu am văzut locația. Vorbesc fix de copil aici, ea face fix ce vrea cu viața ei”, a mai spus Pepe.

Pepe, solidar cu Ibrahim 

Pepe a mai spus că este în contact permanent cu Ibrahim, pentru care simte empatie, căci suferă și trece chiar prin ce a trecut și el în trecut. 

 

Ibrahim Ibru și Pepe sunt în contact permanent

„Eu am vorbit cu Ibrahim, pentru că el săracul trece prin ce am trecut eu. Eu l-am sunat pe Ibrahim și e super ok. Fetele au vrut să se întâlnească cu sora lor. De ce să nu păstrăm relația de frăție? Sunt surori. Cu el vorbesc aproape zilnic”, a încheiat Pepe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre