Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, primele detalii despre nuntă. Yasmine ține de multă vreme în telefon modelul rochiei de mireasă

Pepe, primele detalii despre nuntă. Yasmine ține de multă vreme în telefon modelul rochiei de mireasă
Pepe se pregătește de ziua cea mare și promite că va fi o nuntă ca în povești. A ales o zi specială pentru eveniment și vrea cât mai multă discreție.

În urmă cu doi ani, Pepe și aleasa inimii sale au spus un Da hotărât, din inimă, iar acum se pregătesc de nuntă. Pentru ziua cea mare, artistul vrea discreție.

Pepe spune că își dorește ca nunta să aibă loc de ziua micuțului Pepe Jr., adică pe data de 7 iunie. Și, la fel ca și în cazul cununiei civile, își dorește cât mai multă discreție. Cântărețul susține că nu vrea să stea cu grija că e filmat „și a doua zi vom fi în toate tabloidele”. „Am trecut prin toate scandalurile posibile și imposibile, și decizia mea din ultimii ani, este să am o viață privată”, a declarat acesta.

Nunta va avea un concept nou pe piață

Pepe și minunata lui familie

Dacă la cununie au fost în jur de 100 de invitați, Pepe susține că nunta va fi „un concept nou pe piață (…) un eveniment extrem de elegant și de frumos, cu un concept deosebit, nou pe piață, și abia aștept să se întâmple, mai ales că este și de ziua lui Pepe Jr”. Și s-a gândit ca la nuntă să nu aibă la el nici telefonul mobil, „poate fac o postare, poate nu fac, este fix alegerea mea, nu datorez nimănui explicații”.

Cum va fi rochia miresei

Yasmine spune că n-a speriat-o niciodată cuvântul căsătorie, iar modelul rochiei de mireasă îl are de multă vreme în telefon. Pepe și soția sa au ales să nu piardă nici un moment din viața copiilor, dar aceștia sunt cei mai fericiți atunci când cei doi pleacă fără ei. „Pentru că ori merg la bunici, ori merg să se distreze și practic, se simt ca într-o vacanță, pentru că nu mai e tati acolo, care să supravegheze totul”, a mărturisit Pepe pentru Viva. Dar asta nu înseamnă că cei mici nu sunt supravegheați video, de la distanță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre