Simona Ionescu / Redactor Șef

După dezvăluirile lui Pepe, Raluca Pastramă a ajuns în fața instanței. Sunt tensiuni uriașe între ea și Ibrahim

După dezvăluirile lui Pepe, Raluca Pastramă a ajuns în fața instanței. Sunt tensiuni uriașe între ea și Ibrahim
Raluca Pastramă s-a despărțit încă de anul trecut de al doilea soț al ei, cel cu care are o fetiță. Între timp, frumoasa brunetă pare că și-a găsit o nouă dragoste, dar până să fie fericită și liniștită, trebuie să finalizeze și divorțul. După cum transmitea recent, exasperat, primul ei soț, actele nu au fost făcute.

Raluca Pastramă a fost soția lui Pepe 8 ani, în timpul căsniciei lor născându-li-se cele două fiice, Maria și Rosa. Ruptura dintre artist și brunetă a venit în urma unui atmanlâc al ei cu Ibrahim Ibru – potrivit presei de scandal. Divorțul a fost dureros pentru artist dar, în final, de dragul copiilor și al imaginii lor, nu au trecut printr-un divorț propriu-zis, ci s-au separat legal în fața notarului.

După ce s-a căsătorit cu presupusul amant din perioada în care era cu Pepe, omul de afaceri arab Ibrahim Ibru, Raluca Pastramă a ajuns din nou în fața instanței, la Tribunalul Ilfov.

Anul trecut, Raluca Pastramă a anunțat că s-au separat. Ibrahim, care are și el un copil cu Raluca, a confirmat și spunea că despărțirea e amiabilă, că totul va fi perfectat în cei mai pașnici termeni, de dragul fiicei lor. Micuța Maryam va împlini doi ani în luna iunie.

După ce Ibrahim a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul lor, Raluca, a oferit la rându-i detalii șocante despre separare. Așa s-a aflat că, practic, sunt despărțiți de la începutul anului 2023.

Raluca Pastramă a ajuns la Tribunal

Bruneta a mai spus, la finele anului trecut, că după ce au mai încercat să conviețuiască împreună, au înțeles că acest lucru e imposibil, așa că se grăbeau  să definitiveze inclusiv actele de divorț care, oricum, ar fi fost înaintate de luni bune.

Raluca Pastramă a distribuit pe rețelele scoiale dovada că și-a luat avocat și că a ajuns în Tribunal (Instagram)

Miercuri, Raluca a distribuit pe rețelele sociale o imagine preluată de la avocatul Alexandru Olănescu, cu Sala 4 de ședințe a Secției Civile de la Tribunalul Ilfov. Posibil să fie un început al sfârșitului pentru cuplul în cauză, tranșând în instanță separarea, partajul și custodia copilului.

Noul iubit ar fi un personaj controversat

Luna trecută, Pepe, primul soț al Ralucăi, și-a ieșit din pepeni și a reacționat pe rețelele sociale, cerând presei să nu o mai lege pe femeie de el, din moment ce este, încă, soția unui alt bărbat. Pepe a afirmat cu subiect și predicat că Raluca și Ibrahim nu au divorțat încă.

La mijlocul lunii martie, paparazzi i-au surprins din nou de mână pe Raluca Pastramă și pe noul ei iubit. Cancan.ro a scris că acesta a umblat și cu Ramona Olaru. În urmă cu trei luni, într-un interval scurt de timp, Ramona Olaru și Raluca Pastramă au fost văzute și fotografiate de paparazzi la brațul aceluiași bărbat. Pe atunci, fosta soție a lui Pepe nega relația, spunând că ea e doar prietenă cu el.

După ce acesta s-a despărțit de asistenta de la Neatza, bărbatul a fost surprins de mână cu Raluca, conform sursei citate.

Pepe despre Raluca: „Actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat”

În cadrul unei postări pe contul personal de Instagram, Pepe le-a cerut ziariștilor să evite asocierea lui cu fosta lui soție. „Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți „Pepe”. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul”, a spus Pepe.

Pepe anunța luna trecută că fosta sa soție, Raluca, nu a divorțat încă de al doilea soț al ei, Ibrahim, deși umbla deja cu altul (Instagram)

Artistul a făcut public numele tutror bărbaților cu care s-a iubit fosta sa soție, dar și faptul că, deși nu a divorțat de Ibrahim Ibru (cel cu care s-a căsătorit după divorțul de Pepe și cu care are o fetiță), Raluca Pastramă are acum o relație cu un alt bărbat – Iulian Aitean.

„(…) Dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricci (…) sau fosta lui Tibi din Ploiești, că e ditamai actorul, (…) sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat, nici nu au depus actele, sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mai punctat Pepe pe Instagram Stories în data de 20 martie.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre