Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastrama face nebunii după divorț. A intervenit Poliția

Raluca Pastrama face nebunii după divorț. A intervenit Poliția
La trei ani după divorțul de Pepe și după ce a devenit a treia oară mamă de fată, frumoasa Raluca Pastramă a mai trecut printr-un divorț și este din nou singură. Și neliniștită, pare-se. Tânăra a rămas pieton pentru o vreme, și asta nu pentru că i-ar lipsi mașina.

Se pare că Raluca Pastrama face nebunii după divorț. Fire sociabilă și dezinvoltă, aceasta are grijă să se mențină în formă și să se bucure de libertate, după ce ea și antreprenorul arab Ibrahim au decis să se despartă amiabil și să își crească civilizat, fiica, împreună. Zilele acestea fosta soție a lui Pepe a dezvăluit în mai multe postări cum își menține silueta de vis, dar și cât este de frumoasă, în mod natural. La cum arată, ai zice că e un fotomodel.

Raluca Pastrama Politia
Divorțată de două ori, Raluca Pastramă are trei fiice (Sursa foto: Instagram)

Toate femeile o invidiază pe Raluca Pastramă pentru trupul ei, și mai că nu le vine să creadă că această tânără femeie este deja de trei ori mamă. Raluca Pastramă are trei fiice. Două sunt  din timpul mariajului cu Pepe. Maria are 11 ani, iar Rosa Alexandra, opt. A treia fiică e Maryam,  din al doilea mariaj, cel cu Ibrahim. La începutul lui iunie, puștoaica va împlini 2 ani.

Raluca Pastrama face nebuniila volan

În luna decembrie, bruneta a mărturisit că nu mai forma un cuplu cu soțul ei e aproape un an, pentru că nu s-au mai înțeles și erau două persoane total diferite. „Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”, spunea Raluca Pastrană, anul trecut.

Raluca Pastrama Politia
Raluca Pastramă nu mai poate conduce mașina, ea rămânând fără permis de conducător auto (Sursa foto: Instagram)

Anul acesta ea și Ibrahim au semnat actele divorțului la notar, așa cum stabiliseră la finele anului trecut. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreție.

Însă după divorț, se pare că Raluca s-a apucat să trăiască și ea clipa și a rămas fără permis de conducător auto, probabil după ce a apăsat prea tare accelerația. Acum ea apelează la fratele său, Bombo, ca să o plimbe cu mașina pe unde mai are nevoie „Dacă tot nu mai am carnet, mi-am luat șofer”, a dezvăluit Raluca Pastramă, care călătorea cu fiica ei cea mică alături de unchiul acesteia. Antreprenorul Bombo Pastramă este fratele Ralucăi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre