Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă, detalii șocante despre despărțirea de al doilea soț, bărbatul cu care îl înșelase pe Pepe

Raluca Pastramă, detalii șocante despre despărțirea de al doilea soț, bărbatul cu care îl înșelase pe Pepe
Știrea zilei de miercuri a fost vestea divorțului dintre Raluca Pastramă și soțul ei arab, Ibrahim Abu. Acesta a fost primul care a făcut anunțul, în contextul în care separarea nu mai e de mult o noutate.

Raluca Pastramă, detalii șocante despre despărțirea de al doilea soț. Nimeni nu a știut, până azi, că fosta soție a lui Pepe trece prin al doilea divorț. După ce Ibrahim, bărbatul pentru care l-a părăsit pe tatăl primelor sale fiice, a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul lor, Raluca, a oferit la rându-i detalii șocante despre separarea lor. Așa s-a aflat că nu e o noutate separarea. Practic, trăiesc despărțiți de la începutul anului, din ianuarie- februarie.

De-a lungul timpului au mai încercat să conviețuiască împreună, însă nu s-a mai putut. Prin urmare, acum se grăbesc să definitiveze inclusiv actele de divorț care, oricum, fuseseră înaintate de luni bune, după cum a mai precizat Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă oferă detalii despre despărțirea de al doilea soț

După ce soțul ei a vorbit primul despre divorț, Raluca Pastramă a explicat de ce a păstrat ascuns faptul că este din nou singură, practic aproape de un an de zile. Conform acesteia, ea și Ibrahim s-au separat din primele luni de iarnă, la începutul anului, însă încă nu au finalizat divorțul. Și ea a confirmat că dorința amândurora este să aibă o despărțire amiabilă și să rămână în relații bune, pentru fiica lor, Maryam.

Raluca și Ibrahim s-au căsătorit chiar înainte ca tânăra să o nască pe micuța Maryam (Sursa foto: Facebook)

„Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună. (…) Ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!. Actele de divorț au fost înaintate”, a spus Raluca Pastramă, conform Spynews.

Au rezistat mai puțin de 3 ani împreună

Raluca și noul ei soț, Ibrahim, au rezistat împreună doar trei ani. Chiar dacă au devenit părinți, acum au decis să o ia pe căi separate, iar Raluca aplică lecția învățată la primul ei divorț, de Pepe.

Raluca Pastramă divorțează pentru a doua oară, la mai puțin de doi ani de la căsătorie. Semnele separării au putut fi văzute încă de lunile trecute. Raluca a devenit mult mai activă pe rețelele socoale, inclusiv pe TikTok, unde s-a dezvăluit în ipostaze mai degrabă incitante. Toată lumea a putut vedea sau a putut să își reamintească ce femeie frumoasă este.

Raluca și Ibrahim s-au căsătorit cu două zile înainte ca viitoarea proaspătă mămică să meargă la maternitate pentru a o aduce pe lume pe fiica lor. Nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Pandele. Raluca și Ibrahim au o fiică, Maryam, pe care o iubesc ambii, la maxim. Fericirea de a fi părinții copilei însă nu a reușit să regleze problemele care au apărut în cuplu, astfel că, acum, cei doi au decis să încheie căsnicia.

Raluca aplică lecția învățată la divorțul de Pepe

Se pare că separarea celor doi este deja mai veche. Practic în ultimele luni ei nu s-au afișat împreună. În timp ce Raluca a încercat să păstreze aparențele, Ibrahim a dezvăluit totul în legătură cu căsnicia lor. El a declarat pentru SpyNews.ro că s-a separat de câteva luni de soția sa și că fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Bărbatul a mai spus că deja au stabilit detaliile separării – vor avea grijă „în continuare, ca doi părinți responsabili”, de fiica lor „minunată”.

Practic, Raluca, ce a avut un divorț turbulent de primul ei soț, cu mult scandal care a ajuns în public, a învățat atunci o lecție, cu Pepe. Iar cu Ibrahim nu mai repetă circul. Separarea lor se întâmplă în liniște, civilizat.

„Nu am fost sortiți să fim împreună”

Ibrahim a spus și ce crede el despre punctul în care i-a ajuns prima căsnicie: „Poate nu am fost sortiți să fim împreună, se mai întâmplă”.

Chiar dacă au celebrat împreună aniversarea fiicei lor, Maryam, Raluca și Ibrahim erau despărțiți deja, de luni bune (Suras foto: Instagram)

În continuare, bărbatul susține, conform sursei citate, că își doresc, și el, și Raluca, un divorț amiabil, civilizat și elegant, „tocmai pentru ca fetița noastră să fie mândră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții. Știu ca eu și mama fetiței mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decât o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divorț”.

Ibrahim și Raluca au stabilit detaliile divorțului

Se pare că Ibrahim și Raluca au stabilit deja detaliile divorțului. Părinții vor avea custodie comună în ceea ce o privește pe fiica lor și se vor îngriji să îi ofere micuței tot ceea ce are nevoie pentru a crește fericită, fără să simtă lipsa unuia dintre părinți. Viitorul fost soț al Ralucăi Pastramă spune că are o relație foarte frumoasă inclusiv cu socrii, cu care, de altfel, familia sa e în relații de prietenie de familie încă dinainte ca el și Raluca să se cunoască.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre