Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe și Raluca, reuniți. Avem imaginile momentului

Exclusiv. Pepe și Raluca, reuniți. Avem imaginile momentului
Despărțirea, de acum câțiva ani, a lui Pepe de a doua sa soție, Raluca, cea cu care are împreună două fiice superbe, a luat prin surprindere pe toată lumea. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât, așa cum s-a dovedit, Raluca a fost cea care îi găsise deja un înlocuitor artistului.

La ani de la divorț, Raluca și Pepe s-au reunit din nou, când nimeni nu se aștepta la una ca asta. Mai ales că divorțul lor a fost unul greu, și multe acuzații și vorbe grele au fost spuse, la început. Între timp, ambii și-au întemeiat noi familii și ambii se bucură să aibă câte un nou urmaș.

Fiica lui Pepe și a Ralucăi a urcat pe podium la concursul de scrimă, în fața ambilor părinți veniți să o încurajeze (Sursa foto: Instagram)

Yasmine, noua soție a lui Pepe, i-a dăruit acestuia un fiu, în timp ce Raluca a devenit mama micuței Maryam, alături de noul ei soț, Ibrahim. Copiii s-au născut, practic, la câteva zile distanță. Micul Pepe e absolut adorat de surorile sale mai mari care și plănuiesc cum să îl încânte și mai mult, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pepe și Raluca, reuniți din nou

Chiar dacă sunt departe de relația deschisă pe care, de exemplu, o oare Elena Băsescu cu tații copiilor ei, Pepe și Raluca s-au reunit din nou, ieri seara. Ei au venit să își încurajeze mezina, pe Rosa,  la concursul  sportiv la care a participat. Rosa Pascu este scrimeră legitimată la Clubul Sportiv Voluntari. Ea a făcut meciuri bune la competiția de ieri, astfel încât a câștigat locul al II-lea la categoria de sportivi sub 10 ani.

„Războinica mea, te iubesc de mor; CAMPIOANA mea ❤️❤️❤️❤️”, a scris Raluca într-o postare dedicată fiicei sale, pe Instagram

Raluca a felicitat-o pe fiica sa, pe care o alintă „războinica mea”. Dar și tatăl puștoaicei s-a aflat în tribune și s-a fotografiat cu campioana. L-a adus și pe fiul său la meci, puștiul fiind și el foarte fericit să își vadă surioara în acțiune.

Copiii lui Pepe fac sport cu toții. Artistul are planuri pentru băiat

Ambele fiice alea lui Pepe și Raluca practică sportul de mici. În timp ce Rosa, mezina, face scrimă, Maria joacă handbal. Pepe e foarte atent ca toți copiii lui să se dezvolte armonios, astfel că le sprijină pe fiicele sale în acest sens. Și de foarte multe ori el le duce la antrenamente.

Pepe a venit cu fiul la meciul mezinei sale, Rosa (Sursa foto: Instagram)

De asemenea, are grijă să îl deprindă cu sportul și pe juniorul său, care, la un an și jumătate, are deja are primele noțiuni de box și fotbal, în timp ce învață și să înoate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre