Simona Ionescu / Redactor Șef

Momente emoționante în fosta familie a lui Pepe. Raluca Pastramă arată că și-a regăsit fericirea

Momente emoționante în fosta familie a lui Pepe. Raluca Pastramă arată că și-a regăsit fericirea
După despărțirea de a doua sa soție, Raluca, cu care le are pe cele două fiice, Pepe și-a refăcut viața alături de o tânără, și are un băiețel. La câteva zile după ce s-a născut fiul lor, și fosta soție a adus pe lume o fiică, cu noul ei soț.

Zilele trecute, Pepe a dat mare bairam în curtea casei, unde l-a sărbătorit pe micul Pepe, care a împlinit un an. Puștiului i s-a tăiat moțul, între timp a fost și tuns ca un viitor bărbat ce e. Marți seara, petrecerea a continuat în casa fostei sale soții.  Raluca Pastramă și-a aniversat fiica, Maryam, care a împlinit și ea un anișor. A reunit familia, pentru câteva fotografii adorabile, între care una rară, în care apar cu toții.

Raluca a născut-o pe Maryam la câteva zile după ce a venit pe lume Pepe junior

Frumoasa Raluca își ține în brațe fiica mijlocie, alături de soțul ei, Ibrahim. Acesta o ține pe mica sărbătorită, în timp ce e îmbrățișat de fiica cea mare a Ralucăi. Fetele lui Pepe au o relație superbă cu noii parteneri ai părinților lor. Puștoaicele se simt excelent în compania lui Yasmine, noua soție a artistului, și îl îndrăgesc mult pe noul soț al mamei lor, de la care, practic, au primit, în casă, o „jucărie vie”, pe mica lor surioară Maryam.

Raluca și Ibrahim, o familie fericită cu trei fete

Raluca și Ibrahim s-au cununat oficial, avându-i pe Gabriela Firea și pe soțul ei alături, ca nași, cu o zi înainte de a merge la maternitate să nască. A fost, pe durata sarcinii o mămică adorabilă, de o frumusețe răpitoare, care nu și-a pierdut silueta și care a revenit în formă la scurt timp.

O familie fericită: când s-a căsătorit cu Raluca, Ibrahim a devenit tată de trei fete

După divorțul de Pepe, Raluca s-a mutat cu fiicele ei, și a rămas cu afacerea pe care o pornise din timpul căsniciei, grădinița privată, acolo unde au învățat și fiicele ei. și unde, cu siguranță, va descoperi colectivitatea de copii și noua ei fiică, adorabila Mariam. Ibrahim, un prosper om de afaceri de origine arabă, este mai mult decât încântat de fiica sa, pe care o adoră. Bărbatul distribuie foarte des imagini cu minunea din viața lui pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre