Simona Ionescu / Redactor Șef

Pepe, nuntă pe malul lacului, fără meniuri pentru invitați. „E sinucidere din punct de vedere financiar”

Pepe, nuntă pe malul lacului, fără meniuri pentru invitați. „E sinucidere din punct de vedere financiar”
7 iunie este un moment deosebit pentru Pepe care se va căsători religios cu frumoasa Yasmine. La a treia nuntă, artistul spune că nu vor exista meniuri și nici un invitat nu va sta la masă.

Nunta lui Pepe care va avea loc pe 7 iunie va fi cu totul și cu totul deosebită. Pentru că e vorba de un concept nou, revoluționar, nu vor exista meniuri și artistul susține că nimeni nu va sta la masă.

La mult așteptata nuntă a lui Pepe care va avea loc pe 7 iunie, când este născut și băiatul său cel mic, vor fi invitați în jur de 300 de persoane, familie, prieteni, dar și nume importante din România. Celebrul cântăreț s-a pregătit temeinic pentru acest eveniment important din viața sa și a dat în vileag și câteva nume de artiști care vor cânta.

„Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Nea Mărin cu dansuri”

„E ziua băiatului meu și am ales să facem nunta chiar de ziua lui. E pe marginea lacului. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a declarat artistul, la Antena Stars.

Pepe, nuntă pe malul lacului, fără meniuri pentru invitați

Pepe și frumoasa lui familie

Cea de-a treia nuntă a lui Pepe va fi total diferită de ceea ce a avut până acum. Cântărețul spune că invitații nu vor avea meniuri și nimeni nu va sta la masă la nunta lui. În plus el spune că de data asta „eu trebuie doar să mă însor”. „Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct”.

Pepe: „E la un alt nivel, e total altceva”

„În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac (…) E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mai spus Pepe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre