Simona Ionescu / Redactor Șef

Nunta lui Pepe. Vedetele au făcut coadă să prindă buchetul de mireasă, iar una a fost norocoasa

Nunta lui Pepe. Vedetele au făcut coadă să prindă buchetul de mireasă, iar una a fost norocoasa
Nunta lui Pepe a strâns laolaltă cele mai cunoscute vedete ale României, care s-au distrat cum n-au mai făcut-o de multă vreme. Când Yasmine a aruncat buchetul, s-a făcut coadă.

Aruncatul buchetului de mireasă a fost unul dintre momentele cele mai așteptate la nunta lui Pepe. Vedete de top au făcut coadă pentru a-l prinde. Norocoasă a fost o vedetă a Antenei 1.

Oana Roman, Lora și Ramona Olaru s-au numărat printre vedetele care s-au așezat imediat la coadă și au așteptat ca soția lui Pepe să arunce buchetul de mireasă. Norocoasa a fost colega lui Răzvan și Dani, Ramona Olaru care s-a bucurat ca un copil și a fost îmbrățișată de frumoasa mireasă.

Mihai Petre s-a dezlănțuit

Printre invitații care n-au stat deloc pe scaun s-a numărat și Mihai Petre, alături de frumoasa lui soție, Elvira. Renumitul dansator și colegul lui Pepe de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, într-un costum deschis la culoare, a dansat dumnezeiește alături de mire și Connect-R, fiind urmăriți cu admirație de doamnele prezente la eveniment. Un moment apreciat de invitați a fost și cel în care Pepe și Yasmine au umplut paharele cu șampanie, în aplauzele tuturor.

Invitații i-au cântat „La mulți ani” lui Pepe Junior

Pepe și Yasmine au făcut nunta în ziua în care fiul lor, Pepe Junior a împlinit doi anișori, iar momentul nu a trecut neobservat. Cântărețul le-a spus acest lucru și invitaților și toată lumea i-a cântat „Mulți ani trăiască”, în timp ce fericitul tătic și-a ridicat băiatul pentru a-l arăta tuturor, mândru că are un asemenea moștenitor.

Bineînțeles, n-a lipsit nici tortul spectaculos, primit cu aplauze de petrecăreți. Printre cadourile primite s-au numărat și o pereche de mănuși de box, dar și o mașină de ultimă generație, pe care Pepe Jr. a încercat-o, fiind felicitat de mami și tati.

Dansul mirilor

Prieten de suflet cu Pepe, Liviu Vârciu s-a reunit cu colegul său de trupă și au făcut un recital pentru invitați, care s-au dezlănțuit pe melodiile celebrei trupe LA. Și dansul mirilor a fost unul atipic. Pepe a avut ca invitați o celebră formație de muzică orientală și alături de mireasa sa s-a distrat pe cinste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre