Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce a ales Gabriela Prisăcariu Oțil să aibă un buchet de mireasă din bujori

De ce a ales Gabriela Prisăcariu Oțil să aibă un buchet de mireasă din bujori
Aducători de noroc, se spune că bujorii nu trebuie să lipsească din nici o casă. De ce a ales Gabriela Prisăcariu si aibă un buchet de mireasă din bujori.

Considerate unele dintre cele mai sensibile flori, bujorii au un impact puternic asupra tuturor. De ce a ales Gabriela Prisăcariu, devenită Gabriela Oțil,  să aibă un buchet de mireasă din bujori?

De ce a ales Gabriela Oțil să aibă un buchet de mireasă din bujori

A fost cea mai fericită femeie la brațului iubitului său soț, iar în mână a ținut un superb buchet de mireasă din bujori. De ce a ales Gabriela Prisăcariu aceste flori? Potrivit specialiștilor, bujorii, originari din China, sunt florile încărcate de simboluri și tradiții.

În feng shui se spune că cine are bujori în casă va avea o viață intimă perfectă. De asemenea, se crede că mireasa care va avea un buchet cu bujori roz va avea o căsnicie fericită. În Japonia, bujorii roșii, cei pe care i-a avut și Gabriela în buchetul de mireasă, reprezintă bogăție, prosperitate, onoare și curaj.

Mai există o vedetă care a avut la nuntă aceeași rochie de mireasă ca a Gabrielei

Multe doamne și domnișoare au fost fascinate de rochia de mireasă pe care a purtat-o la nuntă soția lui Dani Oțil. Aceasta a fost semnată de designerul Maria Lucia Hohan. Puțini sunt cei care știu că a mai existat o mireasă, și ea cunoscută, care a purtat o asemenea rochie.

Este vorba de influencerița Sânziana Maria Iacob, cunoscută în mediul online ca Sânziana Sooper. Aceasta a avut cununia civilă pe data de 24 aprilie. Simpatica Sânziana Sooper este cunoscută în mediul online datorită tutorialelor de make up și vloguri de travel. Aceasta a devenit soția bucătarului Alexandru Iacob cu mai puțin de o lună în urmă.

„Am spus da, cu toată inima. Când două suflete pereche se întâlnesc, nu ies scântei. Ci doar se așterne o pace incredibilă care pune toate lucrurile în ordine.

Îți pune lumină vindecătoare pe toate gândurile, fricile, neputințele și te face să înflorești. Să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta, să devii conștient de tot ce e mai frumos în tine”, a scris atunci  Sînziana pe contul său de Instagram.

Sursă foto: fanatik.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre