Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a ajuns la cratiță! Ce îi face de păpică lui Bodi!

Bianca Drăgușanu a ajuns la cratiță! Ce îi face de păpică lui Bodi!
Cu toate că s-au remarcat ca un cuplu care își „spală rufele murdare” în public, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi apar din nou fericiți pe rețelele de socializare. Vedeta a vrut să îi demonstreze iubitului că e pricepută la toate și a dat marea probă, adică cea de „stat la cratiță”.

Bianca Drăgușanu și-a petrecut sfârșitul de săptămână cu câțiva prieteni, pe care i-a invitat la ea acasă. Cu această ocazie, vedeta a vrut să îi arate lui Bodi ce știe și ce poate…în bucătărie. El a privit-o dintr-un fotoliu alături de un amic, precum un juriu la o competiție culinară.

Pentru că a vrut să își impresioneze iubitul, a luat ustensilele necesare și a început testul de curățat cartofi. Fiind mândră că se află în bucătărie, Bianca a postat pe rețelele de socializare imagini, ca o dovadă reală că este gospodină/

„Să mai spuneți de mine că nu-s gospodină”, a scris Bianca pe Instagram. În fotografie ea se uita la cel mai dur jurat, Alex Bodi, care butona telefonul tolănit pe un fotoliu. Fiind mulțumit de rezultat, Bianca Drăgușanu a trecut testul, așa că Bodi a căutat o dedicație muzicală potrivită și a invitat-o la dans.

Bianca Drăgușanu criticată pentru că l-a iertat pe Alex Bodi

Cuplul a creat controverse în media, cel mai recent episod din drama Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi fiind o bătaie, despre care s-a discutat pe toate rețelele de socializare și la televizor. El și-a dat seama că a greșit și i-a cerut iertare iubitei sale, comportându-se ca atare.

Bianca a iertat rapid greșeala, spunând că este fericită la brațul lui Bodi. Decizia ei nu a fost tocmai admirată de fani, fiind chiar criticată pentru că s-a împăcat cu cel care a agresat-o: „Gata, ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e ok până mâine?”, ”Comandăm outfitul dacă renunți la psihopat! Amin!”, ”Măi, femeie…cum poți sta lângă unul ca ăsta? Serios, ăsta e ce îți dorești tu?”, ”Doamne ferește, chiar a fost bătută în halul ăla?”, ”Fără supărare, nu știu cu ce te are la mână, că accepți să fii sacul lui de box, indiferent cine ce zice, ești o femeie care merită respect. Doar pentru acest lucru te pot condamna”, ”Păcat de tine și de frumusețea ta că accepți așa ceva în viața ta, îți traumatizezi singură copilul dacă te vede bătută”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre