Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, declarații despre Dana Budeanu și Andreea Marin. Doar Răduleasca avea „creier de plastic”

Bianca Drăgușanu, declarații despre Dana Budeanu și Andreea Marin. Doar Răduleasca avea „creier de plastic”
Bianca Drăgușanu spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să-i pese de ce se întâmplă. Iată ce părere are diva despre Andreea Marin și Dana Budeanu.

Cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu și Mihaela Rădulescu și-au aruncat cu vorbe grele una alteia. Acum, blonda lui Bădălău a făcut declarații dulci cu privire la Dana Budeanu și Andreea Marin.

Ce ți-e și cu divele astea… Când n-au de lucru își fac. Cu multă vreme în urmă, Mihaela Rădulescu spunea despre Bianca Drăgușanu că este o „fată de plastic”, făcând astfel referire la faptul că vedeta și-a făcut multe intervenții chirurgicale. Blonda n-a uitat niciodată cum a fost catalogată și, invitată cu ceva timp în urmă în emisiunea „În Oglindă”, a taxat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Bianca Drăgușanu a spus despre Mihaela Rădulescu că are „creier de plastic”

„De plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant”

„Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da?

Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e, a fost replica Biancăi Drăgușanu”, a declarat atunci Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, fană declarată a Danei Budeanu

Nici Claudia Pătrășcanu n-a scăpat

La rândul său, Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău,Acu s-a plâns că Bianca Drăgușanu a amenințat-o și i-a trimis mesaje urâte chiar și mamei sale.  „Acum câteva luni s-a întâmplat, mama s-a trezit cu mesaje de la ea. Mama era acasă, eu, acasă. I-a trimis apoi și vocal. Mama a venit la mine și mi-a spus ce i-a scris. Au fost niște discuții, scria mesaje, apoi le ștergea, iar le scria. Mesaje de om cu probleme”, a povestit Claudia Pătrășcanu cu ceva timp în urmă.

Bianca este fană a Danei Budeanu

Acum, dacă a rămas fără emisiunea de la Kanal D, Bianca se gândește să rămână în atenția publiului și să inventeze un proiect. A mărturisit că are la suflet două dive: Dana Budeanu și Andreea Marin, însă susține că nu vrea să copieze pe nici una dintre ele.

„O apreciez, sunt fana ei! Este o femeie foarte asumată, foarte frumoasă, o femeie care a construit de-a lungul timpului un brand, numele ei este un brand.

E foarte corectă, deșteaptă, foarte civilizată, spune lucrurilor pe lume. Foarte multă lume încearcă să o imite, dar nu există să o imiți pe Dana Budeanu. Este una singură și așa va rămâne”, a spus blonda pentru Playtech.

O apreciază pe Andreea Marin, dar nu vrea să o copieze

„Este o femeie curată, transparentă”

Pentru că o place mult pe Andreea Marin, Bianca a avut doar cuvinte de laudă despre fosta zână a surprizelor, pe care a apreciat-o mai ales pentru atitudine și transparență.

„Eu nu îmi doresc vreodată în viața mea să fiu Andreea Marin, cu toate că îmi place foarte mult, îmi place tonul vocii ei, atitudinea ei, este o femeie curată, transparentă.

Întotdeauna mi-am dorit să mă pot autocorecta, întotdeauna mi-am dorit să fiu Bianca Drăgușanu. Nu mi-am dorit să copiez pe nimeni. Eu admir oamenii care își pot controla temperamentul”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Bianca își face echipă de paparazzi

Bianca Drăgușanu are planuri mari de viitor și pune la punct o nouă afacere, care e convinsă că-i va aduce profit. Este vorba de un site monden, unde toți care au călcat pe bec vor fi deconspirați. Și pentru că nimic nu se poate afla fără ochiul vigilent al paparazzilor, diva a decis să facă o echipă cu cei mai buni dintre cei buni care vor sta pe urmele vedetelor.

Bianca își face site monden

Iar cine va greși, va fi pus la gazeta de perete. A trecut de cealaltă parte a baricadei, pentru că s-a săturat să fie urmărită. Deocamdată vedeta nu știe dată exactă când va fi inaugurarea noii afaceri, însă e entuziasmată de ce urmează.

„Poate scot chiar o revistă de monden, cu fotografii făcute de paparazzi”

„Devin detectiv particular! M-am săturat cât m-au urmărit paparazzii, acum e timpul să urmăresc și eu pe alții! Mă fac paparazzo. Nu știu când va începe treaba cu site-ul, să vedem, că nu e chiar așa de simplu. Studiez, deocamdată. Poate scot chiar o revistă de monden, cu fotografii făcute de paparazzi. Vedem”, a declarat Bianca pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre