Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, îngenuncheată de fosta soție a lui Gabi Bădălău. Blonda e mai șifonată ca niciodată

Bianca Drăgușanu, îngenuncheată de fosta soție a lui Gabi Bădălău. Blonda e mai șifonată ca niciodată
A vrut să-i dea o lecție Claudiei Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, dar acum va trebui să mai scoată și bani din buzunar. Ce se întâmplă cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a pierdut meciul cu artista Claudia Pătrășcanu. Ce a decis instanța.

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu i-a deschis proces Claudiei Pătrășcanu, acuzând că a pierdut contracte pentru că fosta soție a lui Gabi Bădălău i-a stricat imaginea. Și a cerut și despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

După ce divele au fost prezente la tribunal, judecătorii au decis că Bianca nu are dreptate și au respins cererea, considerând-o ca neîntemeiată. Mai mult, oamenii legii au pus-o pe actuala iubită a afaceristului să plătească și suma de 2500 de lei, reprezentând onorariul de avocat.

„Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu am jignit pe nimeni”

„Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum? Ce vorbim aici? Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu am jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă.

Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e. Era și normal să i se respingă cererea. Nu eu i-am șifonat imaginea, singură a făcut-o”, a spus Claudia Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu are drept de apel în termen de cinci zile de la pronunțarea deciziei.

Gabi Bădălău, luat la ochi de DNA

Problema mari are și Gabi Bădălău, care a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, începând cu 22 martie 2023. Conform referatului anchetatorilor, „în contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu”.

Exclusiv. Cum își distrează Bădălău băieții. Îi învață de mici să fie duri

În lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului.

„Prima tranșă din suma promisă inițial”

Pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme. În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, au spus procurorii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre