Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, la un pas să-și distrugă fața. Blonda e într-o situație disperată și aleargă pe la medici

Bianca Drăgușanu, la un pas să-și distrugă fața. Blonda e într-o situație disperată și aleargă pe la medici
Frumusețea Biancăi Drăgușanu e în mare pericol. Fața ei a avut de suferit după ce a utilizat un fard care i-a provocat o reacție alergică.

Ca urmare a situației delicate în care se află, Bianca Drăgușanu a fost obligată să intre în cabinetul medicului. De data asta nu a fost ales esteticianul, ci dermatologul. Pentru că vedeta a căpătat o alergie neplăcută, măsurile trebuiau luate urgent.

Vedeta le-a spus fanilor că a utilizat un produs cosmetic care i-a creat probleme, iar specialistul i-a interzis cu desăvârșire să se mai machieze. Din fericire pentru ea, calvarul nu va dura decât câteva zile, perioadă în care Bianca va trebui să folosească toate cremele pe care i le-a prescris medicul.

Bianca își pune toată speranța în filtrele de înfrumusețare

Ca orice român, Bianca a început să facă haz de necaz și a afirmat că este pur și simplu îndrăgostită de filtrele de înfrumusețare, așa că nu constituie o mare problemă să stea fără nici un fel de machiaj pentru o perioadă.

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram. Eu mă confrunt cu o mică problemă dermatologică, adică am făcut o iritație, o alergie, ceva de la un produs cosmetic.

“Ce-mi mai trebuie mie make-up, găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu”

Și, în urma unui consult de specialitate trebuie să stau nemachiată câteva zile, pentru că trebuie să mă dau cu tot felul de creme pe pleoape, dar sunt așa de fericită, pentru că avem filtrele astea, am și gene, am și eyeliner, am și un pic de blush în obraji. Ce-mi mai trebuie mie make-up, găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu.

Clar, fără doar și poate, filtrele astea sunt o invenție dumnezeiască, adică te doare la papuc. Pe vremea asta, ce să te mai machiezi. (…)”, le-a mărturisit Bianca Drăgușanu urmăritorilor săi de pe social media.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre