Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu lovește la dublu. Îi face praf și pe Gabi Bădălău, dar și pe Victor Slav

Bianca Drăgușanu lovește la dublu. Îi face praf și pe Gabi Bădălău, dar și pe Victor Slav
Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai dorite femei, dar e greu pentru un bărbat să-i intre în grații. Vedeta spune că este cel mai bun detectiv în relațiile sale și întotdeauna descoperă lucruri mai mult sau mai puțin plăcute.

Bianca Drăgușanu e o femeie inteligentă, care întotdeauna știe ce vrea de la viață. Unui bărbat e greu să-i facă față, pentru că în relație aceasta este un excelent detectiv.

„Eu nu cunosc nici un detectiv mai bun decât mine”

„Ține minte, eu când întreb ceva, știu deja răspunsul. Dacă te întreb a doua oară, înseamnă că nu ai răspuns corect. Dacă mă fac că nu am auzit prima oară, e grav, trebuie să îmi zici adevărul”, a mărturisit vedeta. Bianca susține că nu caută telefonul mobil al partenerului, dar intuiește extraordinar de bine ce se întâmplă.

„M-am mai uitat, ca să fiu sinceră, dar pentru că s-a uitat, m-am uitat. Altfel, nu m-aș fi uitat. Eu nu cunosc nici un detectiv mai bun decât mine”, a mărturisit afacerista. În schimb, Bianca spune că nu-și pierde nopțile alergând să vadă ce face partenerul, pentru că „trebuie să-mi fac somnul de frumusețe. Am trecut peste asta, dar în trecut am făcut-o și pe asta”.

„Am stat la ușă să termine tenisul, apoi l-am luat acasă”

Bianca Drăgușanu așteaptă dragostea vieții. Sursă foto: captură video

Detectiv excelent, așa cum spune, Bianca recunoaște că și-a prins partenerul și în casă cu altă femeie. „Nu la restaurant i-am prins, ci în casă. Am bătut la ușă, am spus am venit să-l iau, treci acasă. Nu era la el acasă, ci în deplasare, peste drum. (…)

Când eram eu adolescentă, am trecut printr-o situație din asta, în care peste drum la niște vecine mi-am uitat iubitul acolo. Și m-am dus să-l recuperez. Am stat la ușă să termine tenisul, apoi l-am luat acasă. Glumesc, crezi tot ce spun?”, a spus Bianca râzând. Pe de altă parte, vedeta spune că a trăit și momentul în care a fost înșelată, fără să-și dea seama, „dar apoi mi-a spus singur, fără să-l întreb”.  

„N-am trăit nunta visurilor mele”

Dacă cele rele spune că le-a trăit pe toate, Bianca nu a avut „nunta visurilor mele”. „Povestea de dragoste a vieții mele cred că n-am trăit-o încă. Pentru că n-a fost niciodată cum am dorit eu. Nunta visurilor mele trebuie să fie ca în filmele americane, ca în comediile alea de dragoste pe care eu le urmăresc foarte des (n. Bianca a făcut nuntă doar cu Victor Slav).

Eu port o rochie de mătase pe plajă, desculță, cu dragostea vieții mele, prietenii mei cei mai buni, familiile noastre și copiii noștri sunt împreună, dansează și se distrează. N-am trăit încă dragostea la care am visat.

Dragostea mea e, culmea, deși sunt o femeie complicată, foarte simplă. Și cred în dragoste și că o să mi se întâmple. Dragostea toate le suferă, toate le crede, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată”, i-a spus Bianca lui Bursucu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre