Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Blonda s-a speriat de moarte, dar voi o să râdeți cu lacrimi

Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Blonda s-a speriat de moarte, dar voi o să râdeți cu lacrimi
Transparentă așa cum o știm, Bianca Drăgușanu e extrem de sinceră cu fanii săi. Iată prin ce probleme a trecut aceasta.

Bianca Drăgușanu are parte doar de lucruri care de care mai ciudate. Iată prin ce a trecut aceasta recent.

Bianca Drăgușanu, moment șocant la bancă. Cine a speriat-o îngrozitor pe cea mai sexy blondă

Pe contul de socializare, Bianca Drăgușanu a povestit o întâmplare prin care a trecut recent. Pe lângă faptul că s-a trezit cu contul blocat, aceasta a mai avut parte și de o sperietură zdravănă, care a dat-o peste cap. „Cu această freză interspațială am ajuns la o bancă unde eu nu știam că mai am cont și bani. Și mi s-a pus poprire pe cont, pentru o amendă pe care am primit-o acum doi ani pentru COVID. O amendă din aia maximă, care se dădea la restaurante.

Am câștigat în instanță, ANAF-ul mi-a oprit banii din cont, dar și contul. Fata de la bancă, foarte drăguță, a renunțat la pauza de masă ca să mă ajute pe mine, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă. Când… un gândac se plimba pe umărul ei. N-am văzut în viața mea un gândac mare cât o palmă. Am încremenit pentru că nu știam cum să-i spun”, a povestit vedeta.

Nu are nici un fel de fobii

Bianca a mărturisit că ea nu are nici un fel de fobii, nici de insecte, bombe sau alte lucruri, dar gândacii o înspăimântă. „Mă uitam în ochii ei și îi spuneam nu te speria… Și când am luat telefonul, i-am tras una de a zburat gândacul… Nici ea nu mai văzuse în viața ei un mamut de gândac. A fost și ea foarte curajoasă, dar eu cred că am să țin minte întâmplarea asta toată viața mea”, a mărturisit vedeta.

Și-a cumpărat bâtă

Pentru că știe că e genul de om căruia i se întâmplă mereu tot felul de lucruri ciudate, Bianca speră că nu o să o aștepte acasă vreo… reptilă. Până una alta, ea le-a arătat fanilor săi că și-a cumpărat o bâtă. Ca să fie pregătită pentru orice eveniment neplăcut care ar putea veni în viața ei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre