Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat-o de la capăt. Scandalurile și amantele au dus la acest moment incredibil

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat-o de la capăt. Scandalurile și amantele au dus la acest moment incredibil
Cum e turcul și pistolul este proverbul care li se potrivește cel mai bine Biancăi Drăgușanu și iubitului său, Gabi Bădălău. Cei doi parteneri au revenit la vechile obiceiuri.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt, cu siguranță, făcuți unul pentru celălalt. Și nu mai miră pe nimeni că au revenit la vechile obiceiuri.

Azi jură că nu mai vor să audă unul de celălalt, mâine fac fotografii împreună. Să-i mai creadă vreodată cineva pe Bianca Drăgușanu și Bădălău, când recent bărbatul a postat pe contul de socializare o fotografie ținând-o de mână pe iubita sa?

Cei doi erau îmbrăcați la patru ace, Bădălău optând un costum negru, cu cămașă albă și papion negru. La rândul său, Bianca a purtat o rochie creație proprie, de la „casa de moda” pe care o are și care i-a pus în valoare corpul lucrat la sală.

Ce spuneau Bădălău și Bianca cu puțin timp în urmă

 

Cu doar câteva luni în urmă, Bădălău și Bianca s-au certat îngrozitor, iar bărbatul bănuia că iubita sa i-ar fi pus coarne. Bădălău mărturisea că Bianca „a decis să nu mai meargă pe un drum drept într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor”. Mai mult, Bădălău susținea că niciodată nu va fi „gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire”.

Bianca l-a pus la punct

După ce a făcut-o femeie ușoară, Bianca nu s-a lăsat și a spus tuturor cine este iubitul ei cu adevărat. Afacerista a povestit că Bădălău a înșelat-o „cu  ea de mână”, iar una dintre femei a fost chiar o cunoștință. „După trei ani de relație, a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere, ofer pereche de adidași și 2.000 de euro băgați în ei.

Au încercat o relație de trei luni de zile sau chiar patru”, a recunoscut vedeta. În plus, i-a bătut obrazul și pentru faptul că nu a fost lângă ea când era „operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral”.

Declarațiile ei au fost întărite și de ale lui, care a recunoscut în mai multe interviuri că a pierdut șirul femeilor pe care le-a cucerit în timp ce se afla într-o relație cu Bianca. 

Dar, până data viitoare, iată că cei doi au revenit la gânduri mai bune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri