Simona Ionescu / Redactor Șef

Foto. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit pentru un moment extrem de emoționant. Ce ținută a ales blonda

Foto. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit pentru un moment extrem de emoționant. Ce ținută a ales blonda
5 septembrie 2022 este o zi care nu va fi niciodată uitată nici de Bianca Drăgușanu, nici de Victor Slav. Fetița lor s-a făcut mare și a început școala.

Chiar dacă nu mai sunt împreună de multă vreme și ambii și-au refăcut viața, Victor Slav și Bianca Drăgușanu vor tot ce e mai bun pentru fetița lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit pentru un moment extrem de emoționant. Ce ținută a ales blonda

Sofia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu a început astăzi școala, iar alături i-au fost mami, tati, dar și bunica. Toată lumea s-a îmbrăcat la patru ace, iar micuța s-a asortat cu Victor, ambii purtând o superbă geacă de piele, de culoare neagră. Bianca a fost extrem de emoționată și a postat câteva fotografii în care le spune fanilor prin ce trece.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. La rândul lui și Victor a pus o fotografie superbă cu el și Sofia, la care a adăugat un mic comentariu: „Ok…let’s do this. Prima zi de școală. SNS”.

Sofia a fost emoționată când și-a cunoscut învățătoarea

De asemenea, Bianca a făcut și un video cu Sofia, care merge de mânuță cu ea și Victor și toată lumea e bucuroasă. Bianca, care a ales să poarte pentru prima zi a fetiței un costum sport, a condus-o pe elevă în clasă și a fost extrem de grijulie ca acesteia să nu-i lipsească nimic. Sofia, puțin stânjenită, i-a oferit doamnei învățătoare un superb buchet de flori, alături de ceilalți colegi.

„Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase”

Plină de emoție a fost și Andreea Mantea care a fost alături de băiatul său la festivitatea de deschidere a cursurilor și a transmis și un mesaj tuturor copiilor. Cu această ocazie specială, prezentatoarea TV a postat în mediul online un mesaj emoționant pentru toți micuții care încep noi etape din viața lor, dar și pentru părinți.

„Clasa a 3 a B.? O zi plină de emoții! Prea multe emoții!? Fie că încep azi sau săptămâna viitoare sau peste 2 săptămâni, puii noștri întră intr-un nou an școlar. Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută!?? Le țin pumnii tuturor copiilor, părinților și profesorilor”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre