Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, testată de polițiști pentru droguri. Ce au descoperit oamenii legii

Bianca Drăgușanu, testată de polițiști pentru droguri. Ce au descoperit oamenii legii
Vedetele României o tot dau în bară, iar polițiștii le trag pe dreapta. Recent a comis-o și Bianca Drăgușanu care a intrat în vizorul oamenilor legii.

Cu puțin timp în urmă, la Pipera, Bianca Drăgușanu a încălcat legea și a fost oprită de polițiști. Vedeta a fost amendată cu suma de 1305 lei, motivul fiind faptul că a virat la stânga pe linie continuă. Dar Bianca s-a ales și cu șase puncte penalizare.

Bianca a postat dovada testului antidrog pe contul de socializare

Bianca a fost testată de oamenii legii pentru droguri, iar rezultatul a fost unul așteptat: e curata ca lacrima. Blonda a pus dovada pe contul de instagram. Iubita lui Gabi Bădălău a explicat totul pe contul său de instatory. „Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun. Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog.

„Am susținut mereu că sunt o persoană limpede la minte și curată la suflet și la sânge”

A durat vreo zece minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată. Această campanie antidrog, pe care eu o susțin, se pare că funcționează destul bine.

Și se pare că vizează, în special, persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău. Ce credeți? A ieșit negativ! N-am avut niciun fel nicio emoție. Am susținut mereu că sunt o persoană limpede la minte și curată la suflet și la sânge. Nu consum nicio substanță care să-mi modificice starea, energia sau viața”, a afirmat, vedeta.

Bianca Drăgușanu a arătat testul antidrog. Negativ!

„Nu e cazul să judecăm. Fiecare om mai greșește”

Pe de altă parte, Bianca i-a luat apărarea lui Dorian Popa, care a fost prins drogat pe stradă le recomandă românilor să nu îl judece. „Îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare pentru că, din câte știm cu toții, este un băiat a muncit foarte mult pentru tot ce are. Nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri. Fecare om mai greșește”.

„Să știți că cel mai bine e ca cel care nu a greșit niciodată să arunce cu pietra, vis-a-vis de Dorian Popa, de care îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare. Știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are și nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri, fiecare om mai greșește.”, a fost mesajul Biancăi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre