Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu vrea să-și închirieze casa. Suma pe care o pretinde e halucinantă

Bianca Drăgușanu vrea să-și închirieze casa. Suma pe care o pretinde e halucinantă
Bianca Drăgușanu e speriată de ceea ce se întâmplă în România și a luat o decizie. Vrea să plece din țară.

Cea mai sexy blondă nu pierde timpul. Bianca Drăgușanu are planuri mari.

Afacerista a anunțat că vrea să plece din România și să se mute în Dubai și, în acest sens, a vizitat un apartament al cărui preț se ridică la 230.000 de euro. Suma aceasta nu a fost pe placul blondei: „Am fost să-mi vizionez un apartament într-un hotel, avea 65 de metri pătrați și costa 230.000 de euro”, s-a destăinuit vedeta.

Vrea să închirieze cu 3.000 de euro pe lună

Pentru început însă, Bianca s-a gândit să închirieze casa pe care o va achiziționa și altfel să i se amortizeze investiția. Așa că s-a gândit că un 3.000 de euro/lunar n-ar fi o sumă pe care să nu o accepte viitorul chiriaș. ,,Îl inchiriez cu 3.000 de euro pe lună, dar trebuie să iau mobilă de lux. Doar că 65 de metri, în contextul în care vreau sa vină și maică-mea și fiica, e prea puțin. Așa că mai studiez piața, mai pun 200.000″, a mai spus blonda.

Intenționează să vândă o rochie cu 1500 de euro

Bianca a mai avut o colaborare cu cineva din Emiratele Arabe. Îi vindea o rochie cu 300 de euro, iar afaceristul le dădea mai departe cu 3.000 de dolari. O afacere care nu a fost profitabilă pentru ea, dar e convinsă că acum în Dubai ar putea da lejer o rochie cu 1.500 de euro.

,,Eu vindeam aici rochiile cu 300 de euro, în magazinul meu, el le vindea cu 3.000 de dolari în Dubai. Au existat niște divergențe. Asta nu înseamnă că nu pot să-mi vând rochiile cu 1.500 de euro în Emirate.” a menționat aceasta.

Bianca vrea credit de 300 de mii de euro pe 5 ani

Întrebată dacă Gabi Bădălău știe ce vrea să facă, Bianca a fost tare pe poziții, afirmând că deciziile pe care le ia îi aparțin în totalitate. ,,Nu vreau să vb despre subiectul ăsta. Deciziile mele mă privesc pe mine. Vom vedea și vom stabili atunci. Este dorința mea de câțiva ani de zile.

Eu amân chestia pentru că vreau să-mi găsesc apartamentul potrivit unde să stau și cu copilul meu. Poți să dai 300.000 de euro și îți faci un credit pe cinci ani. Nu este importantă viteza dacă îți cunoști destinația. Nu îmi place să joc la ruletă, am totul calculat, aștept să mi se aprindă fitilul”, a mai spus Bianca.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre