Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca, Oana Roman și Adelina Pestrițu au o nouă concurentă la vânzarea de haine. Are legătură cu Bănică Jr.

Bianca, Oana Roman și Adelina Pestrițu au o nouă concurentă la vânzarea de haine. Are legătură cu Bănică Jr.
E la modă să împărtășești propriul stil vestimentar cu fanii, asta dacă ești divă de pe plaiurile mioritice, asa cum o demonstrează cu succes Bianca Drăgușanu, Oana Roman sau Adelina Pestrițu. Dacă până acum acestea se întreceau in veșminte care mai de care mai strălucitoare si atractive, iată că au de acum concurență importantă.

Dacă anul trecut de ziua ei, Lavinia Pîrva a primit cadou o vacanță la Paris de la soțul ei, Stefan Bănică Jr., anul acesta pandemia le-a cam stricat planurile așa că diva a rămas acasă alături de fiul lor, Alexandru. Pandemia a obligat-o să se reprofileze, așa ca aceasta și-a implinit un vis, acela de a avea propria colecție de haine. 

Și pentru că ziua de naștere trebuie totuși sărbătorită într-un mod inedit, Lavinia a profitat de ocazie  pentru a lansa o colecție cu vestimentație de iarnă, după cum marturisește chiar ea pe Instagram, spre încântarea fanilor: „Astăzi este o zi specială pentru mine, așa ca am decis ca tot astăzi, sa lansez colecția de iarnă pe care o găsiți în magazinul meu online www.laviniashop.ro@laviniashop.ro#mybirthday”, a anunțat soția lui Ștefan Bănică Jr. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Fiul ei, cel mai frumos cadou 

Deși și-a împlinit dorința de a se lansa în modă, cel mai frumos cadou pe care Lavinia Pîrva l-a primit vreodată a fost chiar fiul ei și al lui Bănică Jr., Alexandru: „Cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat Lavinia Pîrva anul trecut. 

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. în anul 2015 și au împreună un băiețel pe nume Alexandru.

Deși s-a zvonit că relația lor nu mai merge chiar pe roze și că ar urma o despărțire, artista a negat totul pe Instagram, într-o postare recentă, scrisă într-o notă satirică la adresa unor jurnaliști care-și forțează imaginația:

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!’”

Informații noi din scandalul divorțului lui Pepe. Iată ce a făcut Raluca în fața instanței!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre