Simona Ionescu / Redactor Șef

Boala pe care Khloe Kardashian a ținut-o secretă. Mărturisiri ale traumelor suferite

Boala pe care Khloe Kardashian a ținut-o secretă. Mărturisiri ale traumelor suferite
Într-o perioadă în care trăim în mediul virtual mai mult decât în cel real, utilizatorii rețelelor sociale au devenit cei mai duri critici. Khloe Kardashian a primit eticheta „star-ului care își spală rufele murdare în public”. Cu toate acestea, controversata vedetă de la Hollywood a ținut secretă o boală cu care se luptă din copilărie.

Khloe Kardashian a dezvăluit că a experimentat câteva episoade terifiante, în care avea capul imobilizat și nu putea vedea, din cauza unui tip de migrene de care suferă.

Star-ul a mărturisit că a sesizat primele probleme la vârsta de doar 12 ani, dar se simțea prea rușinată să le spună membrilor familiei.

„Îmi amintesc clar cum m-am simțit, în special cum toată lumea îmi spunea că nu simt ce zic că simt. Oamenii spuneau că este doar o durere de cap. Asta este problema cu migrenele, sunt dureri de cap. Având doar 12 ani și nici un membru al familiei mele cu vreo experiență asemănătoare, mă simțeam rușinată să le spun că sufăr de așa ceva.”, declară Khloe.

A suferit în tăcere toată adolescența

Gazda emisiunii Revenge Body, în vârstă de 36 de ani, spune că a petrecut adolescența suferind în tăcere, chiar și în momentele în care se simțea „imobilizată” în pat.

„Nu eram capabilă să îmi mișc capul și fiind așa tânără era înspăimântător.”, spune Khloe. La vârsta de 16 ani, aceasta a cerut ajutorul unei prietene de familie, care suferea de același lucru. Prietena lui Kris Jenner i-a recomandat un doctor neurolog, care a diagnosticat-o cu migrene. Pentru această boală nu există un antidot, doar tratament luat în permanență. Khloe încă experimentează episoade în care este extrem de sensibilă la lumină și miros și tremură incontrolabil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre