Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum i-a vândut Bobonete pește lui Cotabiță la șosea. Râzi cu lacrimi

Cum i-a vândut Bobonete pește lui Cotabiță la șosea. Râzi cu lacrimi
Mihai Bobonete are nenumărate povești care te fac să râzi cu lacrimi, iar una dintre acestea se referă la momentul în care, tânăr fiind, vindea pește la șosea în localitatea de baștină.

Printre „clienții” cărora Bobonete a fost la un pas să le ofere pește s-a numărat și cântărețul Gabriel Cotabiță. Comediantul a povestit totul într-un podcast savuros.

„Și am tras până la 20 și atunci el a zis: Asta e”

„Am vândut pește la șosea, la Giurgeni. Lui Cotabiță nu chiar i-am vândut. Am avut intenția de a-i vinde, cum el a avut intenția de a cumpăra. Gabi a oprit mașina, avea un Jeep, un Grand Cherokee verde sau negru, nu mai țin bine minte, a coborât din mașină și a zis că vrea un pește. Noi ne-am dus să luăm pește din spate, din ladă și el a zis că vrea ceva de 20 de kilograme, ceva de genul ăsta. Îsta de-l aveam avea șapte sau opt.

„Știam cam care e paritatea yen-litru de pălincă”

Și după ce l-am pus pe cântar, am pus piciorul pe coadă, l-am ridicat și am spus: Cam de cât ați vrea să fie? Și el a zis: Caut un pește de 20. Și am tras până la 20 și atunci el a zis: Asta e. Îl împachetăm în gheață, într-o folie, că aveam o folie de-aia? Da, da, să țină până la București, a zis. A numărat niște dolari. A întrebat: Știți cu dolarii? Știam și cu yenii. Știam cam care e paritatea yen-litru de pălincă”.

„Și atunci am luat peștele cu Mihai, l-am pus sub mașină, și m-am aplecat pe portbagaj de două ori”

„Ne-am dus, am împachetat peștele și nu mai știu dacă eu sau Mihai a luat banii de la el, i-a dat prin geam și a spus să-l punem în spate”. A deschis portbagajul și atunci lui Bobonete i-a venit ideea.

Bobonete a povestit în stilul caracteristic: „Și când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura sus până la oglindă, la el. Și atunci am luat peștele cu Mihai, l-am pus sub mașină, și m-am aplecat pe portbagaj de două ori. Am închis și a plecat Găbiță cu demaraj. La opt ani diferență, Găbiță la Cafe Deko, eu pe scenă. „Băi, eu îl știu pe ăsta”, îi spunea Cotabiță unui prieten cu care era. „Dar n-are cum, e omul venit de la Craiova, nu are cum… e periculos copilul, i-a răspuns prietenul”.

Urmăriți întreaga poveste în video!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre