Simona Ionescu / Redactor Șef

Boris Johnson și-a planificat a treia nuntă. Cine sunt cele trei femei din viața lui

Boris Johnson și-a planificat a treia nuntă. Cine sunt cele trei femei din viața lui
E cel mai fericit bărbat. Premierul britanic Boris Johnson și frumoasa sa logodnică, Carrie Symonds își unesc destinele. Au stabilit și data nunții.

E bătut în cuie. Boris Johnson și frumoasa sa logodnică, Carrie  Symonds au trimis invitațiile pentru nuntă.

Boris Johnson și-a planificat nunta

S-au logodit în februarie 2020, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Acum nimeni nu mai poate sta în calea fericirii lor. Premierul britanic Boris Johnson și logodnica sa, Carrie  Symonds au stabilit nunta și au trimis invitațiile familiei și prietenilor.

Fericitul eveniment urmează să aibă loc pe data de 30 iulie 2022, dar încă nu se cunoaște locația. E posibil ca nunta să fie ori pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire, ori în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucreaza Symonds.

A cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Caraibe

Tânăra de 33 de ani și premierul britanic în vârstă de 56 de ani locuiesc în Downing Street, de când Johnson a devenit premier, în 2019. Din dragostea lor s-a născut anul trecut Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. Bărbatul a cerut-o în căsătorie în timpul unei superbe vacanțe în Caraibe.

Cine au fost cele două soții ale premierului

Cunoscut pentru caracterul său puternic, Johnson a mai fost căsătorit încă de două ori. Înainte să o cunoască pe noua parteneră, a avut un mariaj cu Marina Wheeler, cu care are patru copii. Cei doi au anunţat în septembrie 2018 că s-au despărţit şi vor divorţa după 25 de ani de căsătorie. Prima soție a premierului a fost însă Allegra Mostyn-Owen.

Cine este Carrie Symonds

Mama celui de-al șaptelea copil al lui Johnson, Carrie Symonds, lucrează în Relații Publice și este activistă a Partidului Conservator. Cei doi s-au cunoscut la serviciu. Primele zvonuri despre relația lor au început să apară după ce Boris a participat la petrecerea de 30 de ani a lui Carrie, în martie 2018. El s-a despărțit oficial de cea de-a doua soție anul trecut, însă cei doi erau separați de mai mult timp.

E poreclită Apples

Viitoare soție a lui Boris Johnson este văzută ca fiind plină de viață. „E blondă, șarmantă, iar porecla «Apples» (n.r. mere), pe care o are trecută și la profilul de pe Instagram, se datorează obrajilor ei lucioși și foarte conturați. E foarte amuzantă și foarte populară printre prietenii ei, mai ales după câteva pahare”, potrivit Daily Mail.

A fost crescută doar de mamă

Carrie s-a născut în 1988 la Londra și provine dintr-o relație extramaritală a părinților, fiind crescută doar de mamă, într-o casă cu trei dormitoare din sud-estul Capitalei. Când au avut aventura din care a rezultat Carrie, ambii părinți erau căsătoriți.

Tatăl ei, Matthew Symonds, în vârstă de 66 de ani, este unul dintre fondatorii ziarului The Independent. Mama, Josephine Mcaffee, în vârstă de 72 de ani, a lucrat ca avocat la ziarul respectiv.

Sursă foto: romaniatv.net. adevarul.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre