Simona Ionescu / Redactor Șef

Botezatu, fentat de datornici: „Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!…”

Botezatu, fentat de datornici: „Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!…”
La 55 de ani, Cătălin Botezatu are tot ce-și dorește. Prieteni, bani, carieră. Unii dintre amici însă uită că au de plătit datoriile.

Cătălin Botezatu nu are o perioadă prea bună în acest moment. Financiar, totul îi merge din plin, însă și-a dat seama că oamenii nu se schimbă.

Botezatu are sume mari de recuperat, dar datornicii se lasă așteptați. „Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!…”

Când vine vorba de ajutor, Cătălin Botezatu face parte din categoria celor pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte. Și au fost mulți cei cărora le-a dat bani cu împrumut, în speranța că se vor ține de cuvânt și-i vor înapoia, așa cum au promis. Din păcate însă, nu e deloc așa. Designerul e negru de supărare pentru că nu se aștepta la așa ceva. În plus, spune că i-a dat unui italian banii pentru un apartament în zona Nordului, dar acesta se face că… plouă.

„Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez!”

„Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! (…) Știi ce mă deranjează la oamenii pe care îi împrumut și îi împrumut cu mare drag? De multe ori fac asta din tot sufletul, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon, nu mă sfida!

Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează! Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în Nordului, deci e o sumă.

Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!” a spus Cătălin Botezatu, pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre