Simona Ionescu / Redactor Șef

Botoșănenii și sucevenii se bat pe Anda Adam. Au plătit bani grei pentru artistă

Botoșănenii și sucevenii se bat pe Anda Adam. Au plătit bani grei pentru artistă
După doi ani în care pandemia a pus stop distracției de Revelion, anul acesta românii se pot bucura de noaptea dintre ani așa cum au făcut-o dintotdeauna.

Dintre toți marii artiști ai României, Anda Adam e cap de afiș în ambele orașe. Primăria Botoșani a anunțat că va face un spectacol incendiar la trecerea dintre ani în Piața Rvoluției, cu artiști locali dar și de top în România. Toată lumea numără zilele

„Am pregătit un program artistic care sper să fie pe placul tuturor și un foc de artificii la ora 24:00”

„Îi așteptăm pe botoșăneni la trecerea dintre ani să sărbătorim împreună în fața Primăriei. Am pregătit un program artistic care sper să fie pe placul tuturor și un foc de artificii la ora 24:00”, a spus Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani. Toți o așteaptă pe Anda Adam, care a mai cântat la September Fest 2018, în Centrul Istoric.

De asemenea, vor susține spectacole și Dan Doboș, Ion Paladi și Corneliu Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros. Costurile totale ale Revelionului de la Botoșani se ridică la 170.000 de lei. Din acești bani, 100.000 de lei sunt alocați doar pentru spectacol.

Anda Adam va veni și pe scena de la Suceava

De asemenea, Anda Adam este așteptată și la Suceava, unde va avea un recital de 40 de minute. Alături de ea, vor fi și băieții de la Bosquito, apoi va urca pe scenă Bogdan de la fosta trupă ”Maxim”. Cât privește muzica populară, vor concerta artiști talentați, de la Sorin Filip, Nicolae Vieru, Dana Dăncila, Lucica Păltineanu, Andra Matei, Ghiorghiță Rotaru.

Dar și Călin Brăteanu, Alexandru Recolciuc, Gabriela Teișanu, Doina Petroaie, Ciprian Petroaie, Clara Hurjui, Lavinia Penciuc și Irina Filip. Pentru acest spectacol primăria a alocat suma de 440.000 de lei. Cât privește focurile de artificii, s-a făcut achiziție separată, care se ridică la 42.000 de lei. În total, petrecerea de Revelion de la Suceava le va costa pe autorități suma de 482.000 de lei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre