Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt a dat nas în nas cu familia Angelinei Jolie la o expoziție de artă din Los Angeles. Foto

Brad Pitt a dat nas în nas cu familia Angelinei Jolie la o expoziție de artă din Los Angeles. Foto
Brad Pitt și-a luat iubita de mână și a dus-o la expoziție de artă din Los Angeles. A rămas uimit când l-a văzut acolo pe fostul socru, tatăl Angelinei Jolie și fratele acesteia. Cum au reacționat cei trei.

Sursele spun că Brad Pitt habar nu avea că îl va vedea pe tatăl Angelinei Jolie la expoziția de artă, mai ales că și-a dorit ca întâlnirea cu noua sa iubită, Ines de Ramon, să fie cât mai discretă.

Brad Pitt a dat nas în nas cu familia Angelinei Jolie

Evenimentul a avut loc vineri la galeria Gagosian din Beverly Hills cu ocazia unei expoziții a a regizorului Moneyball, Bennett Miller. Brad a sosit împreună cu Ines într-un SUV negru și purta o jachetă bombardier din piele maro cu ornamente de blană, un tricou maro, blugi largi din denim și cizme din piele de căprioară de culoare închisă.

James a fost prietenos când l-a recunoscut pe Brad

Jurnaliștii The Sun au obținut fotografii cu cei trei bărbați. Brad a fost văzut râzând și glumind cu un amic într-o fotografie, în timp ce stătea la câțiva metri de tatăl Angelinei, Jon Voight, și de fratele ei, James Haven.

„O mulțime de oameni au observat cât de ciudat a fost faptul că Brad se afla în aceeași cameră cu familia Angelinei, și nu este un spațiu mare. Mi s-a spus că James a fost prietenos și l-a recunoscut pe Brad, dar nu i-am văzut vorbind, în mare parte au stat separat pe durata evenimentului vorbind cu prietenii”, a declarat un martor ocular.

Brad Pitt a dat nas în nas cu familia Angelinei Jolie. Sursă foto: The sun

Brad nu știa că fostul socru va fi prezent

Sursa a adăugat că oamenii au început să șușotească când au văzut, dar se crede că Brad nu știa că fostul socru și cumnat vor fi prezenți la deschidere. „Sam Asghari, fostul iubit al lui Britney Spears, era și el acolo, s-a apropiat și a cerut un selfie cu Brad, menționând cât de mult îl iubea cântăreața.

Apoi a schimbat tabăra și a fost văzut vorbind cu James și Jon pentru o vreme”, a adăugat sursa. Ulterior, Sam a împărtășit un selfie cu Brad după eveniment pe Instagram: „La #bennettmiller #bennettmiller @gagosian cu niște oameni cool noaptea trecută. De asemenea, am primit o mulțime de sfaturi de îngrijire a pielii de la Brad Pitt #notwaxfigure”.

„Mă rog pentru el”

Angelina a avut de-a lungul anilor o relație dificilă cu tatăl ei, actorul Jon Voight, în vârstă de 85 de ani, care anterior i-a urat succes lui Brad în timpul divorțului lor. „Brad a avut unele dificultăți cu alcoolul și sper că are grijă de lucruri și mă rog pentru el. Copiii se descurcă cât pot de bine”, a spus el într-o înregistrare obținută de The Sun.

În ceea ce-l privește pe fratele Angelinei, James, a fost un sprijin imens pentru sora sa în timpul divorțului și are adesea grijă de cei trei copii biologici și cei trei copii adoptați ai cuplului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre