Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, „eroul nevoiașilor” din L.A. Iată în ce ipostaze inedite a fost surprins starul!

Brad Pitt, „eroul nevoiașilor” din L.A. Iată în ce ipostaze inedite a fost surprins starul!
Jurnaliștii de la DailyMail.com l-au prins zilele trecute pe Brad Pitt în câteva ipostaze demne de toată lauda. Vestea este cu atât mai bună cu cât este prima apariție a artistului după despărțirea de modelul german Nicole Poturalski, la finalul lui octombrie al acestui an.

La patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie finalizată cu un divorț dureros care a umplut paginile tabloidelor din întreaga lume, Brad Pitt, 56 de ani, a ajuns din nou în vizorul presei în vară, când a început o relație cu Nicole Poturalski, o tânără model de 27 de ani  care are și un băiețel.

Publicația  Daily Mail Online scria în vară după ce cei doi au fost prinși într-un hotel din Sudul Frantei, că tânăra de 27 de ani ar fi căsătorită cu un om de afaceri cu 40 de ani mai în vârstă ca ea. Mai mult decât atât, conform acelorași surse, se pare că respectivul ar fi știut de relația soției sale cu celebrul actor.

Dragostea dintre cei doi nu a durat însă foarte mult căci la finalul lunii octombrie Brad Pitt și Nicole s-au despărțit, iar star-ul nu a mai fost văzut public de atunci.

Ajutor pentru cei nevoiași

Lucrurile s-au schimbat însă săptămâna trecută, când jurnaliștii l-au suprins pe Brad Pitt în mijlocul orașului L.A., împărțind plase de cumpărături și cutii cu alimente familiilor cu venituri scăzute din oraș.

Îmbrăcat lejer, în blugi, tricou și o cămașă în carouri, Brad Pitt a descărcat și împărțit personal cutii cu legume proaspete celor care s-au așezat cuminți la coadă.

“A fost ca un erou, nu s-a oprit o clipă toată ziua.”, a declarat un martor ocular. Totuși, majoritatea nu l-a recunoscut pe actor pentru că acesta purta mască de protecție. Așa că mulți dintre cei care au beneficiat de ajutorul său nici macar nu au știut că au stat lângă unul dintre megastarurile planetei.

“Se vedea că și-a pus sufletul în ceea ce făcea și că a renunțat la măști. Părea că este realul Brad Pitt, cel pe care nu prea ai ocazia să-l vezi”, a mai declarat martorul citat.

Tatăl unei cunoscute vedete a murit chiar în spitalul pe care el l-a construit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre