Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața. La 60 de ani, vrea copii cu noua iubită

Brad Pitt, mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața. La 60 de ani, vrea copii cu noua iubită
Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, spune că este „100% de acord” cu ideea de a avea copii cu iubita sa Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani. În ciuda bătăliei juridice cu fosta soție, Angelina Jolie și a rupturii tot mai mari cu copiii lor.

Relația dintre Brad Pitt și copiii lui se adâncește tot mai mult, dar actorul nu s-a manifestat public în niciun fel, nu a arătat nici că-i deranjat. Mai mult, acesta a spus recent că își dorește alți moștenitori cu iubita sa din prezent, Ines de Ramon.

Pentru Brad Pitt și iubita sa, Ines de Ramon, problemele juridice continue cu fosta soție Angelina Jolie și înstrăinarea de copiii săi nu au făcut decât să le întărească relația, spune Daily Mail. Sursele spun că Brad se gândește tot mai mult la o nouă căsătorie și ar vrea să aibă copii și cu iubita lui.

Sursele susțin că starul le-ar fi spus prietenilor că frumoasa sa parteneră de viață, designer de bijuterii, ar fi „o mamă minunată”. Iar această afirmație i-a făcut pe prietenii actorului să se gândească că Brad vede relația cu Ines de Ramon pe termen lung. Cuplul a fost fotografiat luna trecută la o plimbare romantică pe plaja din Santa Barbara și părea foarte fericit.

„Să aibă mai mulți copii în viața lui nu este exclus”

Brad Pitt, la o plimbare romantică alături de noua iubită

„Este devastator pentru Brad că practic nu a avut nicio relație cu copiii săi, dar se simte foarte bine cu Ines și sunt mai apropiați ca niciodată. Să aibă mai mulți copii în viața lui nu este exclus. Ines este tânără și Brad a spus că este 100% de acord dacă ea vrea să aibă copii. Îi place ideea de a construi o viață cu Ines și nimic nu este exclus.

Brad a spus că Ines ar fi o mamă minunată. Ea este răbdătoare, are o viață ușoară și cu un mare simț al umorului. Cu alte cuvinte, relația lor este liniștită și fără drame.”, a spus un prieten de-al actorului pentru Daily Mail.

Brad și iubita sa s-ar fi mutat împreună în luna februarie a acestui an.

„Și-a pierdut copiii”

Relația tensionată a lui Pitt cu copiii săi, precum și despărțirea de fosta soție, Angelina Jolie, a fost din nou în centrul atenției după ce s-a aflat că fiica sa Shiloh a depus o cerere pentru a renunța la numele de familie al tatălui său la împlinirea vârstei de 18 ani. Săptămâna trecută, o sursă apropiată câștigătorului premiului Oscar a declarat că gestul fiicei sale este doar un alt indiciu că el „și-a pierdut copiii”, susține People.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre