Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt, lovitură puternică în inimă. Presa vuiește

Brad Pitt, lovitură puternică în inimă. Presa vuiește
Brad Pitt a primit o lovitură puternică drept în inimă, acolo unde doare mai tare. În timp ce presa vuiește, actorul nu a avut până acum nicio reacție publică, însă cu siguranță trece printr-un moment greu.

Brad Pitt a primit o lovitură puternică în inimă. Actorul și fosta soție Angelina Jolie s-au despărțit în 2016, iar divorțul a fost oficial pronunțat în 2019. Scandalul însă este în plină desfășurare între cei doi, iar copiii cuplului au fost prinși la mijloc și au ales să susțină partea mamei lor. De când s-a despărțit de Angelina, relația dintre Brad Pitt și copiii săi, inclusiv cei naturali, a fost una rece. 

Pe rând, cei șase copii ai cuplului s-au distanțat de Brad Pitt de-a lungul anilor. Primul a fost Pax, fiul adoptat în vârstă de 20 de ani al celor doi. Pax și-a criticat tatăl înstrăinat, numindu-l „un ticălos de talie mondială” într-o postare de Ziua Tatălui din 2020.

Pax i-a aruncat cuvinte dure lui Brad Pitt

„La mulți ani de Ziua Tatălui acestui ticălos de talie mondială!! Demonstrezi în mod repetat că ești o persoană îngrozitoare și detestabilă,” ar fi scris atunci tânărul de 16 ani pe un cont privat. 

Pax a fost primul care i-a aruncat cuvinte dure lui Brad Pitt

„Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii mai mici care tremură de frică în prezența ta,” ar fi continuat el, referindu-se aparent la un incident din 2016 când Pitt ar fi agresat-o pe fosta sa soție și pe doi dintre cei șase copii ai lor la bordul unui avion privat. Pax ar fi adăugat că Pitt nu va „înțelege niciodată daunele” pe care le-a provocat copiilor săi, făcându-i să se simtă ca și cum ar trăi „într-un iad constant.” 

„Așa că, La mulți ani de Ziua Tatălui, nenorocit de ființă umană îngrozitoare!!!” a încheiat el.

Maddox și Zahara nu mai folosesc numele tatălui 

A urmat Maddox, în vârstă de 22 de ani, despre care presa relata în 2021 că „nu folosește numele Pitt ca nume de familie pe documente care nu sunt legale și folosește în schimb Jolie.” Cu toate acestea, mama sa nu ar fi „suportat” dorința lui de a-și „schimba legal” numele la acea vreme.

Angelina Jolie și Maddox, unul dintre copiii adoptați de ea și Brad Pitt

Nici Zahara, cealaltă fiică adoptată a cuplului, nu a mai vrut să se asocieze cu actorul. În urmă cu șase luni, Zahara a stârnit comentarii când s-a prezentat doar cu numele de fată al mamei sale. În timp ce se alătura frăției Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. la Spelman College din Atlanta, tânăra de 19 ani s-a prezentat ca „Zahara Marley Jolie.”

Shiloh a făcut 18 ani și i-a dat tatălui Brad Pitt o lovitură grea 

Shiloh, fiica naturală mai mare a lui Jolie și Pitt, a făcut 18 ani săptămâna aceasta, ocazie cu care i-a aplicat o lovitură mare actorului. Luni, Shiloh Jolie-Pitt și-a sărbătorit împlinirea a 18 ani depunând oficial o cerere pentru a renunța la numele “Pitt”.  Deși cererea tinere pentru schimbarea numelui nu a fost încă aprobată, noul ei nume va fi simplu „Shiloh Jolie.”

După Vivienne, Siloh i-a aplicat și ea o lovitură tatălui Brad Pitt
Foto: Youtube

Vestea a venit la doar câteva zile după ce un alt copil natural al fostului cuplu a transmis clar că nu vrea să aibă nicio legătură cu tatăl ei. Weekendul trecut, spectatorii de teatru au observat că fiica naturală a celor doi, Vivienne, era menționată doar ca „Vivienne Jolie” în programul piesei „The Outsiders” — deși anterior se numea „Vivienne Jolie-Pitt”.

Totuși, nu este clar dacă adolescenta de 15 ani, care și-a ajutat mama să producă piesa de pe Broadway, și-a schimbat legal numele, la fel ca sora ei mai mare. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre