Simona Ionescu / Redactor Șef

Breaking News! Vestea dimineții în showbiz vine de la Theo Rose

Breaking News! Vestea dimineții în showbiz vine de la Theo Rose
Theo Rose a născut miercuri dimineața un băiețel, care a va fi botezat Sasha Ioan. Ea a ajuns încă de la ora 6:00 lșa o clinică privată din București, iar copilul a venit pe lume în scurt timp.

Theo Rose, „Vera” din Clanul de la Pro TV, a rămas însărcinată la scurt timp după ce relația cu regizorul serialului a devenit publică. Chiar dacă a început să îi crească burtica, ea a continuat munca la serial. Și, din ce spune scenarista Lia Bugnar, cea care a fost iubita regizorului Damian înainte de Theo Rose, tânăra va apărea și în sezonul cu numărul 3 la care filmările se află la început de drum.

Maternitatea a bucurat-o mult. A câștigat kilograme în plus ceea ce a făcut-o să spună că are și ea, în sfârșit, obraji. Apoi, au mai fost și alte beneficii.

Începutul lunii iunie a găsit-o pe Theo Rose „consemnată” la domiciliu, deoarece medicul a stabilit că nașterea fiului ei și al lui Anghel Damian poate veni pe lume în orice moment. Doar că tânăra se plictisește maxim acasă. După multă leneveală în pat, a decis să își filmeze „rutina de skin care și rutina de hair care”. Le-a relatat fanilor ce greu i-a fost să facă totul „cu burta asta mare”. Dar a reușit, iar fanii eu au învățat ce șampon să folosească dacă vor să urmeze pașii lui Theo Rose.

Theo Rose a muncit mult pe durata sarcinii

De când are iubit nou, Theo Rose a muncit mai mult ca oricând. Cântăreața a devenit în ultimul an actriță, jurată la „Vocea României”, și, odată cu schimbarea iubitului, a devenit șu mamă. Graviditatea a fost o perioadă interesantă, de care s-a bucurat. „Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri.

Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme. Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate”, a spus ea. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți”, a povestit Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Sursa dfoto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre