Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă a făcut pe detectivul. Cineva „o face pe la spate”

Brigitte Pastramă a făcut pe detectivul. Cineva „o face pe la spate”
Brigitte Pastramă se confruntă cu mari probleme. De data asta vinovatul nu e Florin Pastramă. Bruneta nu se lasă și a pus piciorul în prag.

Soția lui Florin Pastramă a luat taurul de coarne, pentru că vrea să i se facă dreptate. Va merge până în pânzele albe.

Brigitte Pastramă a făcut pe detectivul. Cineva „o face pe la spate”

Fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă, a rămas uluită când a văzut cât trebuie să plătească pentru ultimele două facturi la întreținere. E vorba de 45 milioane de lei vechi, respectiv 16 milioane de lei. Iar suma cea mai mare provenea de la consumul de apă, pentru că numărul metrilor cubi din factură era imens.

În acel moment, bruneta și-a pierdut orice urmă de răbdare și a început să facă pe detectivul, pentru a afla adevărul. Va face orice îi stă în putință pentru a afla cum e posibil să se ajungă la asemenea sume incredibile.

A oprit apa o zi întreagă

Dar asta nu e tot, pentru că Brigitte a mers mai departe și a oprit apa pentru o zi întreagă. Vrea să vadă unde e problema cu adevărat. Dar, ce să vezi? A constatat cum contorul de apă se învârtea în continuare. Motivul? Mai mult ca sigur, cineva s-a racordat la rețeaua de apă a familiei și nu se mai oprește din consum, fără îi pese că banii din buzunar va trebui să-i scoată sărmana Brigitte.

„Mi-au venit foarte mult facturile de apă. Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună de apă și următoarea lună 16 milioane și atunci am zis hai să verificăm. Am oprit tot și totuși se învârtea ceasul de apă de la oraș. Am mers în castel am închis tot. Se învârtea ceasul de la apă. (…) Atunci am văzut că, de fapt, cineva consumă din exterior apă, închizând totul, mi-am dat seama că e o problemă”, a declarat bruneta. La cât de războinică e Brigitte, e clar că vinovatul va fi descoperit curând.

Sursă foto:

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre