Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă face spume de supărare.  Ce a pățit când s-a dus la refugiați

Brigitte Pastramă face spume de supărare.  Ce a pățit când s-a dus la refugiați
Vedetele din România au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina. Fiecare se implică așa cum poate și crede de cuviință. Brigitte Pastramă povestește cu lux de amănunte prin ce experiență neplăcută a ajuns să treacă.

Ceea ce i s-a întâmplat soției lui Florin Pastramă a scos-o din minți. Aceasta și-a mobilizat angajații, dar și pe cei din biserica de care aparține pentru a veni în sprijinul oamenilor, însă răspunsul nu a fost cel scontat.

Vedeta a răbufnit pe Instagram, într-un live emoționant. Brigitte Pastramă s-a pregătit să ducă de mâncare refugiaților din Ucraina, după ce a văzut la știri, la televizor, că  aceștia sunt în număr mare și nu au ce mânca. Ea a povestit că a pregătit 100 de porții de mâncare: ciorbă, orez cu legume și pulpe de pui la cuptor, desert, pâine caldă. Prima oprire a fost la gară, unde, în loc de refugiați ucraineni a dat peste indieni. Aceștia nici măcar nu erau în număr mare.

De la gară, Brigitte a fost direcționată spre un centru de pe splaiul Independenței, unde nu a găsit niciun refugiat. I s-a spus că ar fi 27 de oameni. „E o încurcătură, ne pare rău, ei nici măcar nu mănâncă pâine. Au vrut să mă ducă în birou să îmi povestească despre centru. Eu voiam să văd ucrainenii. Nu am văzut niciun om”, a povestit, supărată, Brigitte  Pastramă.

Brigitte Pastramă: „Mi-e greață, și-au bătut joc de mine”

Brigitte acuză unele ONG-uri care se ocupă de refugiați că își bat joc de oamenii care vor să îi ajute pe aceștia. Eu am făcut din puținul meu. M-a costat foarte mulți bani numai să izolez casoletele. Am luat marmită, a costat 6 milioane. Ei mi-au spus să le-o las, că văd ei ce fac. O domnișoară de la acest centru râdea și spunea că e o încurcătură. Mă doare capul de ceea ce văd la televizor și ceea ce este în realitate! Vreau să fac un bine și sunt luată în bătaie de joc.

Și cheltui milioane ca să ajut niște oameni despre care văd la televizor că le e frig, că au nevoie de mâncare, că sunt undeva în centre și nu i-am găsit”, a mai continuat vedeta. Brigitte a povestit și că a mai contactat alte centre unde i s-a spus că nu e nevoie de nimic. O ziaristă i-ar fi spus că a mai auzit de astfel de probleme. „La Sala Polivalentă sunt foarte multe donații și se strică mâncarea! (…)

Mi-e greață! Vrei să faci un bine și ești luată în derâdere. Mi-au dat ciorba înapoi! Și și-au bătut joc de mine, au vrut să îmi arunce și cele 100 de caserole. Au zis lăsați-le aici că vedem noi ce facem cu ele”, a mai relatat plină de supărare Brigitte Pastramă.

Cercetând situația, se pare că Brigitte Pastramă nu a fost îndrumată corect spre refugiați, Dacă cineva a luat-o în râs sau pur și simplu a fost o răutate, nu se știe. Cert este că bruneta ridică un semnal de alarmă asupra dezorganizării și asupra unor așa zise ONG-uri.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre